Η εβδομάδα έδωσε… οιωνούς νίκης

Με δεκαέξι ποδοσφαιριστές στη σύνθεσή της θα ταξιδέψει αεροπορικώς για την Κάρπαθο, αύριο το πρωί, η αποστολή του Απόλλωνα Καλυθιών.

 Στις επιλογές του Χρυσόστομου Χάσταλη δεν θα βρίσκονται οι στρατευμένοι Νίκος Κιόττου και Ιωακείμ Καλαϊτζίδης, οι οποίοι δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν την απαιτούμενη άδεια, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Θεόδωρου Κυρίτση, που βρίσκεται εκτός Ρόδου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

 Το γεγονός πως οι προπονήσεις της εβδομάδας εξελίχθηκαν με την καθημερινή παρουσία τουλάχιστον είκοσι απόλυτα πειθαρχημένων και ορεξάτων ποδοσφαιριστών ενίσχυσε την πίστη του τεχνικού των Απολλωνιστών στην κατάκτηση των τριών βαθμών απέναντι σ’ έναν Ποσειδώνα, τον οποίο ο ίδιος εκτιμά βαθιά, καθώς θεωρεί πως πρόκειται για μία καλοδουλεμένη και ικανή ομάδα.

Στο δρόμο της επιστροφής ο Φυλακούρης
Πίσω του άφησε ο Μιχάλης Φυλακούρης τα δύσκολα του σοβαρού τραυματισμού του στον ώμο. Ο πολύπειρος αμυντικός έχει αρχίσει να μπαίνει, δειλά δειλά, στο ρυθμό των χαλαρών ατομικών προπονήσεων και σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις, μέσα στον Μάρτιο θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση.