Στην Αθήνα βρίσκεται ο  δήμαρχος Ρόδου

Σημαντικές επαφές έχει προγραμματίσει ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα χθες και σήμερα, με αφορμή την πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου για το 2018.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο κατά τη χθεσινή ημέρα όσο και σήμερα, πριν από τη συνεδρίαση της ΠΕΔ, ο Δήμαρχος της Ρόδου είχε…μπαράζ συναντήσεων στην ατζέντα του, τόσο σε Υπουργεία όσο και σε Οργανισμούς.

Παρ’ όλο που (μέχρι και χθες τουλάχιστον) δεν είχε γίνει γνωστό το ακριβές πρόγραμμά του, ωστόσο οι πληροφορίες λένε ότι χθες το πρωί είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων  κ. Κωνσταντίνο Βαρλαμίτη. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η εκταμίευση της χρηματοδότησης του Δήμου από το Πράσινο Ταμείο για το πρόγραμμα Αστική Βιώσιμη Κινητικότητα.

Σήμερα, Παρασκευή, ο Δήμαρχος αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΔΕΔΔΗΕ, κ. Χατζηαργυρίου, και, στη συνέχεια, με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών, τον κ. Δέδε. Βέβαια, το πιθανότερο είναι ότι θα έχει και άλλες συναντήσεις οι οποίες, όμως, δεν είχαν οριστικοποιηθεί νωρίτερα. Στις 5:00 σήμερα το απόγευμα, ως γνωστόν, έχει προγραμματιστεί η συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου, της οποίας είναι Πρόεδρος, στο ξενοδοχείο «Τιτάνια». Μάλιστα, έχουν προσκληθεί να παρευρεθούν ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Πάνος Σκουρλέτης, ο συμπατριώτης μας Υφυπουργός Ναυτιλίας κ. Νεκτάριος Σαντορινιός, ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος, οι βουλευτές Δωδεκανήσου και Κυκλάδων, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης, ενώ ο Μητροπολίτης Σύρου κ.κ. Δωρόθεος Β’ θα ευλογήσει την πρώτη  συνεδρίαση της νέας χρονιάς.  

Ανάμεσα στα θέματα που βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης είναι ο απολογισμός της ΠΕΔ για το οικονομικό έτος 2016 και η έκθεση του Εποπτικού Συμβουλίου γι’ αυτόν.  Επίσης, αναμένεται να γίνει συζήτηση για το Ακτινοθεραπευτικό Κέντρο του Νοσοκομείου της Ρόδου.