Αύριο ο Διαγόρας στο Κερατσίνι

Αύριο στις 15.00 θα διεξαχθεί τελικώς ο αγώνας του Διαγόρα με το Κερατσίνι εκτός έδρας και όχι την Κυριακή, παρά τον αρχικό ορισμό της ΕΠΟ ώστε να εξυπηρετηθούν συγκοινωνιακά οι «κυανέρυθροι», με την διοργανώτρια να κάνει δεκτό το αίτημά τους για τη συγκεκριμένη αλλαγή.

Ανεξαρτήτως της μέρας διεξαγωγής της αναμέτρησης, οι παίκτες του Νίκου Παντέλη θα έχουν δύσκολο έργο απέναντι σε μια από τις αξιόλογες ομάδες του ομίλου τους προκειμένου να φύγουν έχοντας τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές τους… Μετά το ρεπό που πήραν από τον τεχνικό τους, επέστρεψαν κανονικά χθες στις προπονήσεις, για να παρουσιαστούν όσο πιο έτοιμοι γίνεται αύριο.  

Η αναβολή στον αγώνα της περασμένης Κυριακής στο δημοτικό στάδιο με τον Πέλοπα Κιάτου, ουσιαστικά αφήνει εκτός πλάνων τον Στάθη Προβατίδη με τον Περικλή Βελλίνη αφού συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες και δεν μπόρεσαν να εκτίσουν. Παρά το ότι ξεκίνησε κι ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ο Αντώνης Γιόνδης θα έχει ξεπεράσει οριστικά τον τραυματισμό του σε δυο βδομάδες περίπου ενώ ο Σπύρος Λάμπρου που υποβλήθηκε σε επέμβαση, φυσικά δεν υπολογίζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση.