Στο κύπελλο  τα σπουδαία  για την ΑΕΡΑ

Μόνο διαδικαστική δεν είναι η συνέχεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου για την ΑΕΡΑ, παρά την ήττα που γνώρισε το προηγούμενο Σάββατο στην Κω από τον ΔΙ.Α. και η οποία τον έθεσε εκτός διεκδίκησης του τίτλου. 

Οι «ερυθρόλευκοι» του Βαγγέλη Χοσάδα θα παλέψουν για ένα όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία, ενώ θα εστιάσουν στο κύπελλο Δωδεκανήσου, όπου τους περιμένει την ερχόμενη Τετάρτη το παιχνίδι με την Κατταβιά και μαζί η ευκαιρία να προκριθούν στα ημιτελικά της διοργάνωσης. 
 Για τους Αφαντενούς μεσολαβεί αύριο το εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ηρακλή Μαριτσών, το οποίο αντιμετωπίζουν χωρίς άγχος και με πρώτο ζητούμενο να χαρίσουν κόσμο τους μία καλή εμφάνιση- υπόσχεση για τον αγώνα κυπέλλου που ακολουθεί. 
 Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που θα παρακολουθήσει το παιχνίδι από την εξέδρα είναι ο αμυντικός Χρήστος Γαργάλης, ο οποίος υπέστη θλάση στον προσαγωγό και θα λείψει για άλλες δύο εβδομάδες. 

Ευχές στον Σπύρο  Αγγελόπουλο 
 Τις ευχές τους στον προπονητή Σπύρο Αγγελόπουλο για γρήγορα περαστικά, στέλνουν οι άνθρωποι της ΑΕΡΑ: 
   «Το Δ.Σ. της ΑΕΡΑ εύχεται ταχεία ανάρρωση στον Σπύρο Αγγελόπουλο, ο οποίος νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Ρόδου. Ελπίζουμε να ξεπεράσει γρήγορα το πρόβλημα υγείας και να επιστρέψει πιο δυνατός στα γήπεδα».