“Μετακομίζει” στην Πάτρα

Από σήμερα η ΟΣΕΚΑ μετακομίζει στην Πάτρα, όπου θα χτυπά η καρδιά του ελληνικού μπάσκετ. Η Ομοσπονδία μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο από το 2007 και μετά είναι συνδιοργανώτρια της γιορτής του αθλήματος, του All Star Game. Αθλητές με αναπηρία και μη ανάπηροι μπασκετμπολίστες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου οι φίλαθλοι που θα γεμίσουν το Σαββατοκύριακο το κλειστό «Δημήτρης Τόφαλος» να απολαύσουν πανδαισία θεάματος.

Οι αθλητές της ΟΣΕΚΑ, αντιπροσωπευτικό δείγμα του πρωταθλήματός μας, μεταξύ του οποίου και ο διεθνής παίκτης της Δωδεκανήσου, Ατνάν Χαμαντί, θα ανοίξουν τις διήμερες εκδηλώσεις με τον αγώνα που θα ξεκινήσει αύριο στις 16:00 το απόγευμα, και τον διαγωνισμό τριπόντων. Παράλληλα αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας με επικεφαλής τον πρόεδρο Χρήστο Καλούδη, θα συμμετέχει στις εκτός παρκέ εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Η ΟΣΕΚΑ… μετακομίζει στην Πάτρα για να φέρει στο διήμερο του All Star Game κάτι από τη μαγεία του πρωταθλήματός της. Οι παίκτες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, γιατί αυτό έχουν μάθει να κάνουν πάντα.