Στήριξη στον Σύνδεσμο Προπονητών

Παρουσία επισήμων και φίλων που αγαπούν πραγματικά το ποδόσφαιρο κι έχουν προσφέρει σ’ αυτό στην περιοχή μας, έγινε το περασμένο Σάββατο η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Συνδέσμου Προπονητών Δωδεκανήσου στα γραφεία του επί της Κοδριγκτώνος.

Η διοίκηση του συνδέσμου μέσω ανακοίνωσης θέλει να ευχαριστήσει όσους ήταν εκεί αλλά και εκείνους που βοήθησαν για την επιτυχημένη πραγματοποίηση της εκδήλωσης:

«Ο πρόεδρος  και η Ε.Ε. του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στα μέλη που τίμησαν με την παρουσία τους την κοπή της πίτας μας.

Επίσης ευχαριστεί τον εκπρόσωπο της ΕΠΣΔ κ. Χρυσόστομο Ψέλλα, τον πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών κ. Νίκο Χρυσανθή και το μέλος του Τ.Ο.Δ. κ. Χαράλαμπο Λάμπρου καθώς και τους εκπροσώπους του Α΄ και Β΄ βαθμού της τοπικής αυτοδιοίκησης κ.κ. Μιχάλη Μπαριανάκη, Κάλλιστο Διακογεωργίου, Δημήτρη Τσοπανάκη, Χαρούλα Γιασιράνη, Στέφανο Κυριαζή που έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση μας.

Ακόμα ευχαριστούμε τους χορηγούς για τα δώρα που πρόσφεραν για τη λαχειαγορά μας και είναι οι παρακάτω:

Μιχάλης Βεργωτής ( κατάστημα ρολόι-κόσμημα-δώρο), Γιάννης Χατζησταμάτης (κατάστημα αθλητικών Αφάντου), Γιώργος Τύρελης (μπουτίκ VERO), Καραμαρίας Μπάμπης (κομμωτήριο-κουρείο), Βασίλης Καλούδης (κρεοπωλείο), Μπίλης service (συνεργείο αυτοκινήτων), Κλεάνθης Παπασταμάτης (κατάστημα αθλητικών), Παναγιώτης Διακοφώτης (κινητή τηλεφωνία), Παντελής Μιχαλάκης (κατάστημα ρολογιών), Καφετέρια DAILY (Τάκης&Φάνης Δημητρίου), Ψυλλάκης Τάσος (ταβέρνα Κοσκινού), ΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΣΠΑΝΟΣ, Πιτσαρία ΓΟΝΔΟΛΑ. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως το μέλος της Ε.Ε. Αξιώτη Νώντα για την προσφορά της βασιλόπιτας.»