Ποδηλάτες απ’ όλον τον κόσμο στη Ρόδο

Γνωστά έγιναν τα ονόματα των πρώτων ομάδων με συμμετοχή στις διεθνείς ποδηλατικές συναντήσεις της Ρόδου τον Μάρτιο, τις οποίες και τις διοργανώνει ο Ροδήλιος με τη συνεργασία της Sports Tour Hellas και του Rodos Cycling, έχοντας τη στήριξη από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Ρόδου.

Κατ’ αρχάς στο νησί μας θα βρεθεί η εθνική ομάδα της Φινλανδίας αλλά και επαγγελματικές από αρκετές χώρες της Αμερικής, της Ευρώπης και της Ασίας. Αυτό δείχνει πια το κύρος των διοργανώσεων αλλά και το πόσο θέλουν αυτοί οι άνθρωποι να επισκεφτούν τη Ρόδο για μια ξεχωριστή ποδηλατική εμπειρία.

Από την Ελλάδα, στις διοργανώσεις εδώ θα συμμετάσχει ο Θράκας Ιππέας από την Κομοτηνή, ως εκπρόσωπος της χώρας μας στην ποδηλασία δρόμου. Η διοργάνωση, ενταγμένη στο Γκραν Πρι της Ρόδου, θα γίνει την Κυριακή 4 Μαρτίου ενώ ο Διεθνής Γύρος Ρόδου πρόκειται να πραγματοποιηθεί από Παρασκευή 9 έως Κυριακή 11 Μαρτίου. 

Οι ομάδες που έχουν γνωστοποιήσει την παρουσία τους οι διοργανωτές: 
ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ: Φινλανδία (FIN)
PRO CONTINENTAL: Bardiani CSF (ITA) 
CONTINENTAL: ΑΚΡΟS Continental (SUI), JAVA Continental (SRB), LOTTO Continental (GER), Polartec Continental (ESP), SVL Continental (GER) Team Dauner Continental (GER), UNO-X Continental (NOR), 
CLUBS: CMI Club (USA), GLOBAL Club (NED), Mazadaran Club (IRI), NICE DEVO Club (MGL), OsloFjord Club (NOR), FELDBINTER KTM Club (AUT), Thrakas Ippeas Club (GRE), UNION Tirol Club (AUT).