Διαγόρας: Διαβασμένος, παθιασμένος,  αναζητά «διπλό» προοπτικής

Η νίκη, η οποία θα τον κρατήσει «ζωντανό» στο κόλπο της διεκδίκησης της πρωτιάς στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας είναι το μεγάλο ζητούμενο του Διαγόρα στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι του στο Κερατσίνι, που είναι και το εναρκτήριο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. 

  Οι ποδοσφαιριστές του «γηραιού» θα μπουν στις 3 το απόγευμα στο γήπεδο «Παναγιώτης Σαλπέας» άριστα διαβασμένοι, καθώς στις προπονήσεις της εβδομάδας αφιέρωσαν ουκ ολίγες ώρες προκειμένου να αναλύσουν τον αντίπαλό τους, ενώ αν πρέπει να ανησυχούν για την πολυήμερη αγωνιστική απραξία τους (λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος και της αναβολής του αγώνα με τον Πέλοπα Κιάτου), το ίδιο θα πρέπει και το Κερατσίνι, το οποίο την προηγούμενη αγωνιστική είχε ρεπό, οπότε οι δύο ομάδες ξεκινάνε από την ίδια αφετηρία. 

Το κλίμα στις τάξεις του Διαγόρα είναι εξαιρετικό, η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση και οι πάντες πιστεύουν ακράδαντα πως η αποστολή θα επιστρέψει στη βάση της έχοντας στις αποσκευές της ένα μεγάλης αξίας και προοπτικής «διπλό». 

Ο Νίκος Παντέλης δεν θα έχει στη διάθεσή τους τραυματίες Λάμπρου και Γιόνδη, καθώς και τους άτυχους Βελλίνη και Προβατίδη, οι οποίοι «κουβαλούν» στη 15η αγωνιστική την ποινή καρτών που έπρεπε να είχαν εκτίσει στον αναβληθέντα αγώνα με τον Πέλοπα Κιάτου. 

Οι δεκαοκτώ της αποστολής:  
Στεφανάκος, Μπαμπανιώτης, Ευαγγελιδάκης, Χειμωνέττος, Ρούνιτς, Μεντής, Μήτκας, Καρπαθάκης, Μπακάλης, Βελέτης, Πέεφ, Σερτζίνιο, Κιοσέογλου, Τσαγκάρης, Γεωργίου, Σουάνης, Αγγελιδάκης και Ζέλεφ. 
                                              
Ξεχωριστή μέρα για Ζέλεφ 
 Για όλη τη ζωή του θα θυμάται τη σημερινή μέρα ο Μάρτιν Ζέλεφ. Ο γεννημένος το 2002 ταλαντούχος ποδοσφαιριστής συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά στη 18άδα της ανδρικής ομάδας του Διαγόρα, ανταμειβόμενος για τη σκληρή δουλειά του στις προπονήσεις και την πρόοδό του. Εννοείται πως το πρώτο «παράσημό» του δεν ανήκει μόνο στον ίδιο, αλλά και στους ανθρώπους των ακαδημιών του Διαγόρα, από τις οποίες προέρχεται, καθώς και στον Νίκο Παντέλη.

Ο πολύπειρος τεχνικός είχε υπογραμμίσει από την πρώτη στιγμή την ανάγκη ο σύλλογος να επενδύσει στις υποδομές του, βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τους υπεύθυνούς τους, παρακολουθεί την εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών και δεν διστάζει να τους δώσει ευκαιρίες. Ο Μάρτιν Ζέλεφ συμμετέχει στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας εδώ και δύο μήνες μαζί με τον γεννηθέντα το 2003 και επίσης εξαιρετικά ταλαντούχο Σταμάτη Κοντό, ενώ το καλοκαίρι θα ακολουθήσουν το δρόμο τους κι άλλα παιδιά.