Πανέτοιμος και... «ψιλιασμένος» ο Ορφέας

Με αυτοπεποίθηση, αλλά και με απόλυτο σεβασμό απέναντι σε μία ομάδα που ο προπονητής τους, Γρηγόρης Σαρρής, χαρακτηρίζει καλοδουλεμένη και άκρως… ποδοσφαιρική, θα μπει σήμερα ο Ορφέας στο γήπεδο της Λάρδου για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Ηρακλή.  

Ο τεχνικός των πρωτοπόρων του 1ου ομίλου της Β’ κατηγορίας κάλυψε τα δύο κενά υποχρεώσεων Σαββατοκύριακα που προηγήθηκαν (ρεπό και διακοπή του πρωταθλήματος) με τα φιλικά παιχνίδια κόντρα στον Διγενή και τους Ατρόμητους και πιστεύει πως ήταν αρκετά, για να προφυλάξουν την ομάδα του από τον κίνδυνο να βγει εκτός ρυθμού. 

Το δε μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι η απουσία του ακραίου αμυντικού Παντελή Καμπούρη, που δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί.  
                                                           
Βαρύ πένθος 
Με βαθιά συγκίνηση πληροφορήθηκαν τα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας του Ορφέα το χαμό της συζύγου του παλιού προέδρου του συλλόγου Δημήτρη Εξαδάκτυλου, Δέσποινας. Η διοίκηση εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: 

«Το Δ.Σ., οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Α.Ο. Ορφέας εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του παλιού προέδρου της ομάδας μας Δημήτρη Εξαδάκτυλου, για το χαμό της αγαπημένης συζύγου του Δέσποινας. 
 Η οικογένεια του Α.Ο. Ορφέας είναι πλέον φτωχότερη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει. Αλησμόνητη. 
 Αντί στεφάνου, ο Α.Ο. Ορφέας κατέθεσε ένα συμβολικό ποσό στο Σύλλογο Στήριξης Καρκινοπαθών Ρόδου, στη μνήμη της θανούσας».