Διαβασμένος  κι ενισχυμένος ο Κολοσσός

Με τους Γιώργο Τσαλμπούρη και Σωτήρη Μπιλλή να βρίσκονται στην Πάτρα, προκειμένου να λάβουν μέρος στο All Star Game ΕΚΟ, συνέχισε τις προηγούμενες ημέρες την προετοιμασία του για τον αγώνα της προσεχούς Τετάρτης ο Κολοσσός H Hotels.

Η ομάδα της Ρόδου θα υποδεχθεί τον Κόροιβο Αμαλιάδας από τον οποίο είχε χάσει στον α’ γύρο, αφήνοντάς την με πολλά παράπονα για τον τρόπο που χάθηκε αυτό το ματς. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 18.00’ και τα εισιτήρια έχουν ήδη κυκλοφορήσει για τους φίλους του Κολοσσού H Hotels που θέλουν να τα προμηθευτούν εγκαίρως, προς δέκα ευρώ (γενική είσοδος).

Οι «θαλασσί» στο παιχνίδι της Τετάρτης θέλουν να εμφανιστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι κι αυτό περιλαμβάνει το καθιερωμένο «φροντιστήριο» το οποίο τους κάνει κάθε εβδομάδα να παρουσιάζονται πολύ καλά διαβασμένοι όσον αφορά στα ατού αλλά και τις αδυναμίες του αντιπάλου.

Όσον αφορά στον ίδιο τον Κολοσσό H Hotels, οι φίλοι του θα έχουν την ευκαιρία να τον δουν για πρώτη φορά να αγωνίζεται με τον αντικαταστάτη του Μάλκολμ Γκρίφιν στο ρόστερ του. Ο Μπράντον Γιανγκ ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του με τη θαλασσί φανέλα και σίγουρα θα συγκεντρώσει πάνω του τα περισσότερα βλέμματα.