Απίστευτη ανατροπή του Ηρακλή Λάρδου

Φρένο στο σερί νικών του πρωτοπόρου στη Β’ Κατηγορία (α’ όμιλος) Ορφέα έβαλε προχθές στη Λάρδο ο Ηρακλής με τη νίκη του 3-2 και μια απίστευτη ανατροπή αφού βρέθηκε πίσω με δύο γκολ, κάνοντας αντεπίθεση διαρκείας από το 41’ και μετά.

Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους αφού προηγήθηκαν στο 21’ με τον Κώστα και πλασέ που πραγματοποίησε ύστερα από ωραία μπαλιά του Τσικούρη. Στο 35’ ο Λουκίσσας πλασάροντας έδωσε αέρα δύο τερμάτων στον Ορφέα αλλά αδικαιολογήτως άφησε χώρους στον Ηρακλή κι αυτός το εκμεταλλεύτηκε όπως έπρεπε για τη νίκη.

Κατ’ αρχάς ο Χαρίτος με σουτ  μείωσε για τους γηπεδούχους  στο 41’ κι ο Μπεννούρ πλάσαρε επιτυχημένα στο 65’ ώστε το παιχνίδι να έρθει στα ίσα. Ο ολική πια ανατροπή σημειώθηκε στο 78’ σε σύγχυση στην άμυνα του Ορφέα και σουτ του Κούκι από την περιοχή. Μετά το τέλος του αγώνα, η διοίκηση του Ορφέα θέλησε μέσω της «ΑΡ» να δώσει τα συγχαρητήριά της στη διαιτησία. 

Διαιτητής ήταν ο Κώστας Καραγιάννης με βοηθούς τους Αυγενικού και Ορφανο.

Ηρακλής: Καντιμοίρης, Καπιώτης, Χάσα, Δήμπαλης, Καλοπήτας, Μπραχούσι, Κούκι, Καμμάς (80’ Μουστάκας), Μπανουσάι (85’ Λίτσι), Χαρίτος, Μπεννούρ (89’ Ψαράς).
Ορφέας: Μπιλλιάς, Τσικούρης, Τσακίρης, Αντωνιάδης, Καμπούρης, Μπάκης (75’ Μπαδιεριτάκης), Λουκίσσας, Στεργιόπουλος (89’ Χατζηκωνσταντής), Κώστας (68’ Αυγουστάκης), Ντουρμισλάρ (82’ Μίλο), Κόκα.