Ο στηθόδεσμος είχε 50 γραμμάρια κοκαΐνης

Στο … στηθόδεσμό της είχε κρυμμένα περισσότερα από 50 γραμ. κοκαΐνης 41χρονη Αλβανίδα που ταξίδεψε από τον Πειραιά στη Ρόδο, ενώ και ο 41χρονος φίλος της κατείχε ένα «φιξάκι» της ίδιας ουσίας με αποτέλεσμα να συλληφθούν και οι δύο με το που αφίχθηκαν στο νησί μας!


Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο αστυνομικών δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης των ναρκωτικών, προχθές το μεσημέρι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου σε συνεργασία με προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου πραγματοποίησαν έρευνα στους επιβάτες που έφθασαν στο νησί μας με το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά. 

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου εντοπίστηκε η 41χρονη αλλοδαπή Αλβανικής καταγωγής να έχει κρυμμένη στο σουτιέν της ποσότητα 53 γραμμαρίων κοκαΐνης, ενώ και ο 41χρονος Έλληνας φίλος της κατείχε σχεδόν ένα γραμμάριο της ίδιας ουσίας στη τσέπη του, ακτοπλοϊκά εισιτήρια και ένα κινητό τηλέφωνο.

Όλα τα αντικείμενα και τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν ενώ σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία παραπέμφθηκαν στη δικαιοσύνη.