«Χειρουργήθηκε» στο Κερατσίνι ο Διαγόρας

Γεμάτα αγανάκτηση επέστρεψαν από το Κερατσίνι τα μέλη της αποστολής του Διαγόρα. Οι «κυανέρυθροι» δεν μέμφονται την ήττα, αλλά τον τρόπο με τον οποίο προήλθε (1-0), πνέοντας μένεα κατά του Σαμιώτη διαιτητή κ. Σφέτσια, ο οποίος με τις αποφάσεις του και τις υποδείξεις του καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα. 

Χαρακτηριστικό το μέρος των δηλώσεων του Νίκου Παντέλη, ο οποίος αναφερόμενος στο «χειρουργείο» του Κερατσινίου, τόνισε χθες μεταξύ άλλων πως: «Ο ρέφερι του αγώνα δεν μας άφησε σε κανένα σημείο της συνάντησης να αλλάξουμε ούτε τρεις πάσες. Κι όλες οι αποφάσεις του ήταν κατά του Διαγόρα. Είμαι 23 χρόνια προπονητής και ποτέ μου  δεν έχω διαμαρτυρηθεί με αυτόν τον τρόπο, όμως τέτοιες διαιτησίες γυρνούν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
Για τον ίδιο λόγο ο επίσημος Διαγόρας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:    
«Mετά τα όσα ζήσαμε στον εκτός έδρας αγώνα μας με το Κερατσίνι, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018, με αισθήματα οργής και αγανάκτησης καταγγέλλουμε δημόσια τη διαιτησία του κ. Σφέτσια από την Σάμο.
Αντί να είναι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, σε ένα βαρύ γήπεδο και κάτω από συνεχή βροχή, πρωταγωνιστής και μάλιστα αρνητικός, ήταν ο ίδιος ο διαιτητής!
Αδίκησε το Διαγόρα με τα λανθασμένα σφυρίγματά του, στερώντας μας ακόμη και την χαρά της προσπάθειας.
Ο κ. Σφέτσιας «εγκλημάτισε» σε βάρος της ομάδας του ιστορικού μας συλλόγου. Σε μια εποχή που οι Φορείς του Παγκοσμίου Ποδοσφαίρου αναζητούν συνεχώς τρόπους, ο διαιτητής να αποδίδει δικαιοσύνη, εξαφανίζοντας την οποιαδήποτε καχυποψία, ο Σαμιώτης ρέφερι με τις αποφάσεις του «σκότωσε» το άθλημα και το γύρισε πολλά χρόνια πίσω.
Αποκορύφωμα, ήταν η φάση του μοναδικού τέρματος στις καθυστερήσεις. Ο διαιτητής με δύο επαναλαμβανόμενα λάθη του, «βλέποντας» ένα…φάουλ έξω από την περιοχή, κι ένα…χέρι μέσα σε αυτήν (πέναλτι), προκάλεσε απορία στην ομάδα μας, απορία και γέλια στους αντιπάλους!
Ο ιστορικός Γ. Σ. Διαγόρας δεν θα ανεχθεί πλέον παρόμοιες διαιτησίες στο κοντινό ή μακρινό μέλλον. Σε αντίθετη περίπτωση, θα πάρει τα δικά του μέτρα προς πάσα κατεύθυνση. Γνωρίζουμε σε όλους τους ενδιαφερόμενους, ότι όλες οι αναμετρήσεις του Διαγόρα μαγνητοσκοπούνται…
-Η Διοίκηση του «Γηραιού» θέλει να ευχαριστήσει το Κερατσίνι, για την φιλοξενία της αποστολής μας».

ΣΤΗΝ ΚΩ ΣΗΜΕΡΑ  ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
Στο μεταξύ οι υποχρεώσεις «τρέχουν» για τον Διαγόρα, αυτή την φορά για τον θεσμό του Κυπέλλου. Ο γηραιός πάει σήμερα στην Καρδάμαινα της Κω να αντιμετωπίσει την  τοπική Δόξα για το Κύπελλο. 
Ο κόουτς του «γηραιού», θα πράξει φυσικά και σε αυτό το ματς, αυτό που ορίζει ο κανονισμός χρησιμοποιώντας μικρά παιδιά στην σύνθεση της ομάδας, από την οποία θα απουσιάζουν οι Κυριάκος Ευαγγελιδάκης και Δημήτρης Σουάνης που δέχθηκαν κάρτες στο Κερατσίνι και δεν θα αγωνιστούν στο σημερινό παιχνίδι. 
Αντίθετα με τους τιμωρημένους επανέρχονται στην ομάδα και είναι στην διάθεση του προπονητή τους οι Περικλής Βελλίνης και Στάθης Προβατίδης. 
Τον σημερινό αγώνα θα διευθύνουν οι Παρχαρίδης, Αλέκος και Δημόπουλος.