Ένας αγώνας... μια χρονιά για τον Ιάλυσο

Ήταν ένα εμπόδιο που κανείς δεν περίμενε. Ο Ιάλυσος έχοντας ένα ματς «δικό του» από ένα λάθος –και μάλιστα έμπειρου παίκτη του- άφησε δυο πολύτιμους βαθμούς στο «Οικονομίδειο», ενώ θα μπορούσε να τους έχει και να είναι πολύ κοντύτερα στην κορυφή, εκμεταλλευόμενος  το στραβοπάτημα του Σαββατιάτικου αντιπάλου του.  

Αυτό και μόνο το γεγονός, αναγκάζει τον Ιάλυσο να πάει το Σάββατο στο «Γρηγόρης Λαμπράκης» της Καλλιθέας να παίξει στον…τελικό αντιμετωπίζοντας τον Εθνικό, που έρχεται από ήττα στον Ασπρόπυργο!

Ο Θανάσης Τερζής χθες είχε στο πρόγραμμα χαλάρωμα για τους παίκτες του και από σήμερα θα ξεκινήσει την εντατική προετοιμασία για το πιο σημαντικό μάτς της χρονιάς. Αν ο Ιάλυσος νικήσει σε αυτό το παιχνίδι ανακτά τις ελπίδες διεκδίκησης και φυσικά ξεπερνάει κατά τον καλύτερο τρόπο την «γκέλα» στο «Οικονομίδειο» 

Το ευχάριστο για τον Θανάση Τερζή, είναι πως έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του και φυσικά πολλές επιλογές για την καλύτερη δυνατή σύνθεση, αφού δεν υπάρχει πρόβλημα ούτε με τραυματισμούς αλλά ούτε με κάρτες. 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  ΣΤΟΝ ΠΑΝ. ΔΙΑΚΟΦΩΤΗ 
Στο μεταξύ και με αφορμή την επανεκλογή του Παναγιώτη Διακοφώτη στον προεδρικό θώκο της ΕΠΣΔ, η Διοίκηση του Ιάλυσου εξέδωσε  την παρακάτω συγχαρητήρια ανακοίνωση: 

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ συγχαίρουν θερμά τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ Δωδεκανήσου Παναγιώτη Διακοφώτη για την επανεκλογή του καθώς και τα παλαιά και νέα μέλη που εκλέχθηκαν στον δ.σ. της ένωσης μας.

Η ανανέωση της θητείας του κ. Διακοφώτη στη θέση του Προέδρου αποδεικνύει την εμπιστοσύνη των ομάδων στο όραμα του για την εξέλιξη του δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου αλλά και την επιβράβευση των προσπαθειών του στη θητεία που ολοκληρώθηκε.

Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο σας και πολλές ακόμα επιτυχίες για το ποδόσφαιρο του τόπου μας!».