Πυρ και μανία με Διακοφιλιππή στη Δαματριά

Έξαλλοι με την αντιμετώπιση της ομάδας τους από τον διαιτητή Νίκο Διακοφιλιππή  στο προχθεσινό παιχνίδι της Μαλώνας με τον Άγιο Γεώργιο (πήρε τη νίκη με 2-0), είναι οι άνθρωποι της Δήμητρας.

Όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος του συλλόγου, Σταύρος Πηδιάκης,  ο «ρέφερι» όχι μόνο υπέπεσε σε σωρεία λαθών εις βάρος της Δήμητρας, με αποκορύφωμα τον μη καταλογισμό πέναλτι σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις (στη μία εξ αυτών ο ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε και αναγκάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο), αλλά έφτασε στο σημείο να μιλήσει με απαξιωτικό τρόπο για το σωματείο και να ειρωνευτεί τον ποδοσφαιριστή Βαλάντη Γουμαρά.

Όταν δε ο τελευταίος πήγε να ζητήσει το λόγο στα αποδυτήρια των διαιτητών μετά το σφύριγμα της λήξης, εκδιώχθηκε, κατά τον επικεφαλής του σωματείου της Δαματριάς, κακήν κακώς, με την απειλή παρατήρησης στο Φύλλο Αγώνα.   

Όπως λένε οι της Δήμητρας, είναι η δεύτερη φορά που ο Νίκος Διακοφιλιππής τους αφήνει με σφοδρά παράπονα (η πρώτη ήταν στο ματς με την Αθλέτικο στ’ Αφάντου) και ζητούν από τα αρμόδια όργανα επιληφθούν.

Αντίθετα, δεν έχουν να προσάψουν το παραμικρό στους βοηθούς Σαρρή και Λυριστή, τους οποίους και συγχαίρουν, ενώ εκφράζουν και δημόσια τις θερμές ευχαριστίες τους στους ανθρώπους του Αγίου Γεωργίου για την άψογη φιλοξενία τους.

Καθαρά Δευτέρα με ξεφάντωμα
Γλέντι στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Τιμίου Σταυρού διοργανώνει, την Καθαρά Δευτέρα, η Δήμητρα σε συνεργασία με τον τοπικό πολιτιστικό σύλλογο.

Οι ψησταριές θα ανάψουν από τις 11 το πρωί, το πρόγραμμα περιλαμβάνει ζωντανή μουσική και οι παράγοντες του σωματείου καλούν όλο τον κόσμο να διασκεδάσει στην παρέα τους.