Α' κατηγορία: Μειώθηκαν οι «μνηστήρες»  για τον τίτλο

Τρεις όπως δείχνουν τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής παραμένουν δυνατά στο κυνήγι της διεκδίκησης του τίτλου στην Α κατηγορία Blue Star Ferries.

Ο Φοίβος χωρίς να… ιδρώσει πήρε τους τρεις βαθμούς από τη Δόξα Ψίνθου (3-0 α.α.), ενώ στο ντέρμπι της αγωνιστικής, ο Άρης με γκολ στις καθυστερήσεις νίκησε μέσα στο Παραδείσι τον Κλεάνθη 2-1, θέτοντάς τον ουσιαστικά εκτός «παιχνιδιού», ενώ ταυτόχρονα οι Αρχαγγελίτες ενίσχυσαν τη θέση τους και την ψυχολογία τους για τη συνέχεια.

Στην έκπληξη της ημέρας ο Ποσειδών Καρπ. κέρδισε 2-1 τον Απόλλωνα Κ., με τους φιλοξενούμενους να μένουν κι αυτοί μακριά από την κορυφή με διαφορά 7 βαθμών, κάτι που είναι δύσκολο να καλυφθεί βάσει και του προγράμματος που έχει στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Αντίθετα ο ΔΙ.ΑΣ, πέρασε μέσα από τη Λίνδο κερδίζοντας 2-1 τον Κλεόβουλο και παραμένει σε θέση βολής, καθώς έχει να δώσει τα ντέρμπι κορυφής στην έδρα του.

Η Δόξα Καρδ. αναπτέρωσε τις ελπίδες της για παραμονή, συντρίβοντας την Κατταβιά με 4-1, ενώ ο Διαγόρας Β. πήρε άλλον έναν πολύτιμό εκτός έδρας βαθμό, στο 1-1 με τον Αστέρα Π.
Τέλος ο ΑΕΡΑ προσπέρασε εύκολα το «εμπόδιο» του Ηρακλή Μ. (3-0), ενώ ο Διγενής δεν δυκλολεύθηκε να κάμψει την αντίσταση (2-0) του ουραγού Νικαγόρα.

Τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής:
Δόξα Ψ. – Φοίβος             0-3 α.α.
Κλεάνθης – Άρης              1-2
Ποσειδών Καρπ. – Απόλλων Κ.      2-1
Δόξα Καρδ. – Κατταβιά              4-1
Αστέρας Π. – Διαγόρας Β.              1-1
ΑΕΡΑ – Ηρακλής Μ.              3-0
Κλεόβουλος – ΔΙ.ΑΣ.              1-2
Διγενής – Νικαγόρας              2-0

Επόμενη αγωνιστική (19η)
Άρης – Απόλλων Κ.
Κατταβιά – Κλεάνθης
Διαγόρας Β. – Ποσειδών Καρπ.
Φοίβος – Δόξα Καρδ.
Νικαγόρας – Αστέρας Π.
ΑΕΡΑ – Διγενής
Ηρακλής Μ. - Κλεόβουλος
ΔΙ.ΑΣ. – Δόξα Ψ.  3-0 α.α.