Ένας Άρης  ορκισμένος  για πρόκριση

Οι υποχρεώσεις τρέχουν με ρυθμούς αδυσώπητους, οι στόχοι είναι υψηλοί και απαγορεύουν το λάθος, οπότε δεν είναι παράξενο που το πρώτο μέλημα του προπονητή του Άρη, Στάθη Φαρμακίδη, ήταν να προσπαθήσει να «διαγράψει» από το μυαλό των ποδοσφαιριστών του το σπουδαίο «διπλό» επί του Κλεάνθη και να επικεντρώσει τη σκέψη τους στο αυριανό παιχνίδι κυπέλλου με τον Κλεόβουλο στη Λίνδο. 

Η ιστορία των «κιτρινόμαυρων» στο θεσμό που δεν τους επιτρέπει να αντιμετωπίσουν τη διοργάνωση ως δευτερεύουσας σημασίας υπόθεση, όπως και η απαιτητικότητα του κόσμου και η δίψα του για νέες χαρές, είναι από μόνα τους αρκετά για να δώσουν στους ποδοσφαιριστές ένα πανίσχυρο κίνητρο και μαζί την ώθηση για να ανταπεξέλθουν με επιτυχία σε άλλη μία πρόκληση. 

Οι αθλητές του Άρη προετοιμάστηκαν για το αυριανό ραντεβού με τον Κλεόβουλο μέσα από τις προπονήσεις της Κυριακής και της Δευτέρας. 

Ο Στάθης Φαρμακίδης δεν υπολογίζει τον Ανδρέα Χατζηλιόντα, ο οποίος υπέστη, στο ντέρμπι με τον Κλεάνθη, κάκωση στον ώμο που θα τον αφήσει εκτός δράσης για περίπου δύο εβδομάδες, καθώς και τον προερχόμενο από τραυματισμό Χρήστο Ζαρκαδούλα (άρχισε να προπονείται ελαφρά). 

Όλοι οι υπόλοιποι είναι «ετοιμοπόλεμοι» και βέβαιοι, πως αύριο στη Λίνδο θα έχουν ξανά τη θερμή συμπαράσταση των φιλάθλων του Αρχαγγέλου.