Για τη Θεσσαλονίκη «πετάει» η μικτή  Παίδων Δωδεκανήσου

Για τη Θεσσαλονίκη, όπου θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στην 3η φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ, αναχωρεί σήμερα στις 3:45 το απόγευμα η μικτή ομάδα των Παίδων. 

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Δωδεκανήσου αντιμετωπίζει αύριο στις 12:30 το μεσημέρι, στο ενωσιακό γήπεδο της Μίκρας, την ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης, με τον προπονητή Θεόδωρο Θεοδώρου να καταγράφει, στη λίστα των επιλογών του για το νοκ άουτ ματς, τα παρακάτω ονόματα:    

Σαλπιγκτίδης Ηλίας (Ρόδος), Κυριακούλης Φίλιππος (Αρένα), Κάτσο Γεράσιμος (Αρένα), Κουλούρας Άγγελος (Αρένα), Κουλλαλί Ερνέστο (Αρένα), Μουστάκας Σωκράτης (Αστέρας Μ.), Κατσουρός Μανώλης (Αστέρας Μ.), Βαρνάβας Μάριος (Αρένα), Μωραΐτης Γιώργος (Ευκλής), Καβουσανάκης Νίκος (Απόλλων Κ.), Παπαδόπουλος Λευτέρης (Κλεάνθης), Κάλλιαρος Πανορμίτης (Σύμη), Ράμος Γιάννης (Σύμη), Μαστρογιαννάκης Γιάννης (Ακουσίλαος), Κελόγλου Σάββας (Αστέρας Π.), Σαμιώτης Κυριάκος (Αναγέννηση Ασφ.), Κυριόπουλος Γιώργος (Ο.Α. Κω) και Ήλιος Ζαχαρίας (Ο.Α. Κω).  

 Την αποστολή συνοδεύουν ο πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Μιχάλης Αδαμάκης και το μέλος της Γιώργος Κεχαγιόγλου. Η μικτή Δωδεκανήσου θα επιστρέψει στη βάση της, μέσω Αθηνών, το βράδυ.