Δυναμικό «μπάσιμο» της Σύμης!

Η ακριτική μας Σύμη ακόμη επουλώνει τις πληγές της από τη θεομηνία του περασμένου Νοεμβρίου όμως είναι αποφασισμένη να κοιτάξει με σθένος το μέλλον.

Μία τέτοια δυναμική κίνηση ήταν να αιτηθεί στην TE ΕΟΚ την ανάληψη της διοργάνωσης του F4 όχι μόνο των ανδρών, όπως είχε γίνει και πέρσι, αλλά και των γυναικών!

Η Σύμη, με μπροστάρη τον δήμαρχο Λευτέρη Παπακαλοδούκα, έστειλε επίσημο έγγραφο στη διοργανώτρια αρχή με λεπτομέρειες που αφορούν στις γενναιόδωρες παροχές ως οικοδέσποινα: «Στα πλαίσια της καλής συνεργασίας μας και του “ευ αγωνίζεσθαι”, το σωματείο μας επιθυμεί να αναλάβει τη διεξαγωγή του final four ανδρών και γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Τα έξοδα τα οποία αναλαμβάνουμε είναι τα παρακάτω:

Α) Τη μετάβαση και των οχτώ ομάδων του final four, διαιτητές, γραμματεία και μέλη της Τοπικής Επιτροπής της ΕΟΚ στο νησί μας με ακτοπλοϊκή σύνδεση.

Β) Μετακίνηση των ομάδων από τα ξενοδοχεία όπου θα καταλύσουν, με λεωφορείο προς το κλειστό γυμναστήριο του νησιού και την επιστροφή τους σε αυτά.

Γ) Τα έπαθλα που θα απονεμηθούν στους νικητές και που θα μας γνωστοποιήσει η ΤΕ ΕΟΚ.

Δ) Δωρεάν διαμονή σε ξενοδοχεία και παροχή δύο γευμάτων, κατόπιν συνεννόησης και συνεργασίας με τις τοπικές επιχειρήσεις.

Η θετική της απόκριση είναι μείζονος σημασίας καθώς θα επέλθει μεγάλη οικονομική ανάσα στο νησί μας με την έλευση αθλητών και φιλάθλων και θα αποτελέσει το έναυσμα στους νέους αθλητές της ακαδημίας να ασχοληθούν με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης».

Υπενθυμίζεται ότι πέρσι η ΤΕ ανέθεσε στη Σύμη ένα F4, αναγνωρίζοντας την προσπάθειά της για ανάπτυξη του μπάσκετ, αλλά την τελευταία στιγμή άλλαξε η απόφαση για το F4 των ανδρών το οποίο φιλοξενήθηκε εν τέλει στο γήπεδο της Ιαλυσού.