Άρωμα… Ευρώπης στις Καλυθιές

Την ξεχωριστή και πολύτιμη εμπειρία ενός διεθνούς φιλικού αγώνα βίωσαν χθες οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Καλυθιών.

Η ομάδα του Χρυσόστομου Χάσταλη υποδέχθηκε την ελβετική FC Meyrin, η οποία αγωνίζεται στο εθνικό πρωτάθλημα της τρίτης  κατηγορίας και επέλεξε τη Ρόδο προκειμένου να κάνει το βασικό στάδιο της χειμερινής προετοιμασίας της.

 Στο χθεσινό φιλικό έπαιξε το σύνολο των παικτών του Απόλλωνα (πλην του Τάσου Παλάζη που ταλαιπωρείται από ίωση) και η ήττα με 1-0 δεν στεναχώρησε κανέναν. Οι Καλυθενοί εμφανίστηκαν απόλυτα ανταγωνιστικοί και ευχαριστήθηκαν τη φιλική κόντρα τους με μία άρτια οργανωμένη και ποιοτική ομάδα.

Η δε αλλαγή παραστάσεων τους βοήθησε να ξεχάσουν οριστικά το άσχημο αποτέλεσμα στον πρόσφατο αγώνα με τον Ποσειδώνα και να στρέψουν το βλέμμα τους στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Άρη.

Η ήττα στην Κάρπαθο και κυρίως, η κακή εμφάνιση, στεναχώρησε μεν τους Απολλωνιστές, ωστόσο δεν τους  πτοεί ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, αφ’ ενός διότι οι βαθμολογικές αποστάσεις δεν είναι τόσο μεγάλες για να απαγορεύουν το όνειρο, αφ’ ετέρου δε επειδή ούτως ή άλλως, η κατάκτηση του τίτλου, τη χρονιά της επιστροφής στα «σαλόνια», δεν ήταν αυτοσκοπός.