Με σκεπαστή πλέον το γήπεδο Αρχαγγέλου

Νέα όψη θα έχει από το ερχόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλυθιών η εξέδρα του γηπέδου Αρχαγγέλου. 

Ένα μεγάλο μέρος της πλέον θα καλύπτεται από τη σκεπαστή, αφού η διοίκηση του Άρη ικανοποίησε το αίτημα των φίλων του συλλόγου εδώ και χρόνια ώστε ακόμα και υπό βροχή ο κόσμος όχι μόνο του Άρη αλλά και της όποιας φιλοξενούμενης ομάδας να μπορεί να παρακολουθεί τον αγώνα. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της διοίκησης των «κιτρινόμαυρων», το έργο αυτό αφιερώνεται στη μνήμη του Τσαμπίκου Κολιού που έχασε τη ζωή του τον περασμένο Οκτώβριο σε τροχαίο δυστύχημα και ήταν ένα από τα μέλη της.

Παράλληλα υπάρχει κάλεσμα προς όλο τον φίλαθλο κόσμο να δώσει το «παρών» την ερχόμενη αγωνιστική όταν και θα εγκαινιαστεί αυτό το σημαντικό έργο, με ευχαριστίες προς όλους όσοι συνέδραμαν για την υλοποίηση του. 

Η ανακοίνωση του Άρη: 
«Με αφορμή την ολοκλήρωση των εργασιών για το σκεπαστό τμήμα της εξέδρας του δημοτικού γηπέδου Αρχαγγέλου, το Δ.Σ. του Άρη θέλει να ευχαριστήσει τον Βαρέλη Γεώργιο για τη μελέτη του έργου, τον Σαρικά Μανώλη για την επίβλεψη των εργασιών και όλους τους φίλους της ομάδας που συνέδραμαν, ώστε να γίνει πραγματικότητα ένα απ' τα όνειρα τους.

Το έργο είναι αφιερωμένο στη μνήμη του φίλου, αδερφού μας και μέλους του Δ.Σ., Τσαμπίκου Κολιού.

Σας περιμένουμε όλους στο προσεχές εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλυθιών για τα εγκαίνια της "σκεπαστής" μας!»