Ο Αστέρας Παστίδας συγχαίρει Διακοφώτη

Συγχαρητήρια ανακοίνωση με την οποία απονέμει τα εύσημα για την επανεκλογή του Παναγιώτη Διακοφώτη  στην προεδρία της ΕΠΣΔ, αλλά και την εκλογή των υπολοίπων μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, εξέδωσε χθες η Διοίκηση του Αστέρα Παστίδας.

 «Η Διοίκηση, η τεχνική ηγεσία αλλά και ο κόσμος του Αστέρα Παστίδας εκφράζουν και δημόσια στον Παναγιώτη Διακοφώτη και τους συνεργάτες  του, τα θερμά τους συγχαρητήρια για την επανεκλογή τους  στην Διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου.

Ιδιαίτερα θέλουμε να συγχαρούμε τον δικό μας άνθρωπο Νίκο Αγα για την εκλογή του. 
Ευχόμαστε επίσης να συνεχίσει την χρηστή Διοίκηση του Δωδεκανησιακού Ποδοσφαίρου, δείγμα άλλωστε, του τρόπου επανεκλογής του σχήματος, που ήταν και το μοναδικό στην διαδικασία, γεγονός που λέει πολλά για κείνους που «μετρούν» τα πάντα στον χώρο μας. 

Πίστη μας είναι, πώς το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο με την στήριξη της νέας Διοίκησης, μπορεί να φτάσει ακόμα ψηλότερα και να εκπροσωπηθεί σε μεγαλύτερα ακόμα σαλόνια, από αυτά που βρίσκεται σήμερα. Τα θερμά μας συγχαρητήρια και πάλι.»

Στο μεταξύ οι «κυανόλευκοι» συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄Κατηγορίας, που τους φέρνει στην Κέφαλο της Κω να αντιμετωπίζουν τον Νικαγόρα. 
Μοναδικό πρόβλημα για τον Στέλιο Πατηνιώτη, αποτελεί η απουσία του Τάκη Χαριτάκη.