Πέρασε την Κατταβιά κι έγινε… φαβορί

Διπλό πρόκρισης πήρε χθες στο Καρακόνερο ο ΑΕΡΑ. Επικράτησε 2-1 της Κατταβιάς και πέρασε στους τέσσερις του θεσμού του Κυπέλλου, μαζί με την Δόξα Καρδάμαινας, και τον Κλεόβουλο προς το παρόν και περιμένουν  τον τέταρτο της φάσης αυτής ,που θα είναι ο νικητής του αγώνα ΔΙ.ΑΣ. –Κλεάνθης. 

Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 από το 20΄, αλλά από το σημείο αυτό ανέβασαν την απόδοση τους και πίεσαν στην αντεπίθεση, «γυρνώντας» το ματς μάλιστα πριν από την λήξη του ημιχρόνου.
Στο β΄ ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» άφησαν χώρο στη γηπεδούχο, η οποία όμως ήταν ακίνδυνη. Έτσι οι νικητές εύρισκαν κενούς χώρους, έβγαιναν στην αντεπίθεση και απειλούσαν και με άλλα γκολ, χωρίς όμως εν τέλει να τα καταφέρουν. 

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ 
14’ Ο Μ. Πλύγκος με σέντρα σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
20΄Κούτσι και Πάπα άλλαξαν ωραία τη μπάλα κι ο τελευταίος με ωραίο πλασέ την έστειλε στα δίχτυα του Δαρζέντα, που άργησε να πραγματοποιήσει έξοδο.(1-0)
22΄Ο Νικολής εκτέλεσε φάουλ, ο Παπαβεργής πραγματοποίησε λάθος έξοδο, αλλά ο Μαλλιάκας με γυριστό σουτ, έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 
39΄Ο Λόης άλλαξε ωραία τη μπάλα με τον Λυριστή, ο τελευταίος πλάσαρε, αλλά πάνω στον Παπαβεργή που έσωσε την εστία του. 
41΄Ο Πλύγκος Μ. γύρισε τη μπάλα στην περιοχή κι ο Μασάδο με όμορφο πλασέ ισοφάρισε σε 1-1 
45΄Εκπληκτική μπαλιά του Πλύγκου ΜΓ στον Μασάδο, που μπήκε στην περιοχή και γύρισε τη μπάλα στον Πλύγκο ΜΓ που από κοντά σημείωσε το 1-2 
71΄Διαγώνια μπαλιά του Πλύγκου Μ. από δεξιά, ο Λόης βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά πλάσαρε στο οριζόντιο 
Από την Κατταβιά άρεσαν περισσότερο οι Κούτσι και Σιέχ. Καλύτεροι του ΑΕΡΑ οι Πλύγκος ΜΓ, Λυριστής και Στελλάς 
Χωρίς πρόβλημα η διαιτησία των κ.κ. Δουλγέρη, Μαυρουδή και Ορφανού. 

Οι ομάδες:
ΚΑΤΤΑΒΙΑ:
Παπαβεργής, Σιέχ, Ανανιάδης (69΄Αυγέρης), Δημητριάδης (50΄Μήτρου), Κιλασίν Χ., Σαλαμαστράκης, Μαντινάος, Κούτσι, Πάπα, Νασόπουλος, Ποζατζίδης (83΄ΚιλασίνΚ.) 
ΑΕΡΑ: Δαρζέντας, Μαλλιάκας, Γιαννακάκης, Δανάς, Στελλάς, Νικολής (64΄Τρουμπούνας), Πλύγκος ΜΓ.(61΄Στεφανής), Πλύγκος Μ.(89΄Λαουδίκος), Μασάδο, Λυριστής.