Η Blue Star θα επισκευάσει το νηπιαγωγείο της Σύμης

Την επισκευή του νηπιαγωγείου της Σύμης, που υπέστη σοβαρότατες ζημιές από τις πλημμύρες που σημειώθηκαν τον περασμένο Νοέμβριο, αποφάσισε η εταιρεία Blue Star Ferries.

Όπως ανακοίνωσε, θα διαθέσει το ποσό των 30.000 ευρώ, ποσό που πιστεύεται ότι καλύπτει το κόστος επισκευής.

Για την εξέλιξη αυτή, ο δήμαρχος Σύμης κ. Λ. Παπακαλοδούκας, εκφράζει τις ευχαριστίες του, προς την εταιρεία, επισημαίνοντας τα εξής:

«Με την παρούσα επιστολή εκφράζουμε τις βαθύτερες ευχαριστίες μας στην εταιρία Blue Star Ferries για την αφοσίωση και προσήλωση στο καθήκον, αλλά και για την αμέριστη συμπαράσταση στους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού μας, που επιδεικνύει τα τελευταία επτά χρόνια που καλύπτει τις ανάγκες του τόπου μας.

Με αφορμή την πρόσφατη θεομηνία που έπληξε το νησί μας στις 13 Νοεμβρίου και το κήρυξε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης,  το Νηπιαγωγείο υπέστη ολική καταστροφή και αποτελεί ευτύχημα το γεγονός ότι δεν θρηνήσαμε θύματα.

Το γεγονός ότι η BLUE STAR FERRIES καλύπτει με το ποσό των 30.000 ευρώ το κόστος αποκατάστασης της ζημίας, μας κάνει ιδιαίτερα ευτυχείς και υπερήφανους που ο ιδιωτικός τομέας στέκεται τόσο σθεναρά και συμπαρίσταται στη δημόσια εκπαίδευση.  

Είμαστε ευγνώμονες για την άρση της γεωγραφικής απομόνωσης που συντελείται με τα αρίστης ποιότητας πλοία της εταιρίας BLUE STAR FERRIES.  
Ευχόμαστε τα πλοία σας να συνεχίσουν να είναι καλοτάξιδα στους  προορισμούς που καλούνται να επιτελούν.

Είναι ευτύχημα που σας έχουμε κάθε Τέταρτη και Παρασκευή κοντά μας, που εγκρίνετε, όποτε σας το ζητήσουμε, δρομολόγιο από και προς Σύμη και ευελπιστούμε να διευρύνουμε τη συνεργασία μας, καλύπτοντας περισσότερες ημέρες της βδομάδας σύνδεσης του νησιού μας με τη Ρόδο και με τον Πειραιά,  προς εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Με απεριόριστη εκτίμηση,
Ο Δήμαρχος Σύμης,
Λευτέρης
Παπακαλοδούκας»