Αποφασισμένος να…  επιστρέψει ο Διαγόρας

Ένα μάτς ανάμεσα στο Διαγόρα και τη Ρόδο πάντα συγκεντρώνει εκτός από κόσμο στο γήπεδο και τα βλέμματα όλων των εμπλεκομένων στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία.

Ο «γηραιός» θέλει τη νίκη για να επιστρέψει στη διεκδίκηση του τίτλου, μετά την ήττα στο Κερατσίνι.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, σε 12 αγώνες έχει 19 βαθμούς και κατέχει την 6η θέση στον βαθμολογικό πίνακα έχοντας 5 νίκες 4 ισοπαλίες και 3 ήττες με 10-5 στα τέρματα και φυσικά διαθέτοντας την καλύτερη άμυνα στον Όμιλο.

Από την άλλη πλευρά η Ρόδος είναι μια θέση πιο πάνω κι έχει ένα αγώνα περισσότερο με 6 νίκες 3 ισοπαλίες και 4 ήττες στους 13 αγώνες που έδωσε μέχρι τώρα.

Ο Νίκος Παντέλης στον αγωνιστικό τομέα, έριξε το βάρος στην τακτική περισσότερο που θα ακολουθήσει η ομάδα του στο αυριανό «κλάσσικο» του Δημοτικού Σταδίου. Μοναδικός στόχος των «κυανέρυθρων», για να μπορέσουν εκμεταλλευόμενοι πιθανό στραβοπάτημα του Εθνικού, να πλησιάσουν την πρώτη θέση.

Η χθεσινή προπόνηση περιλάμβανε τακτική και το ίδιο θα συνέβη και σήμερα, καθώς ο κόουτς της ομάδας θα έχει στη διάθεσή του, τους Ευαγγελιδάκη, Σουάνη, Προβατίδη και Βελλίνη, οι οποίοι φυσικά και εξέτισαν την ποινή τους.