Της… ανατροπής για τον Διαγόρα Βατίου

Μέρα ανατροπών ήταν η χθεσινή για τον Γιάννη Καμπούρη. Ο τεχνικός του Διαγόρα Βατίου αλλιώς τα σχεδίαζε και αλλιώς του ήρθαν, καθώς και το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ποσειδώνα Καρπάθου αναβλήθηκε, αλλά και η προγραμματισμένη για χθες προπόνηση ματαιώθηκε λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών.

 Θέλοντας και μη, λοιπόν, και δεδομένου πως ακολουθεί διήμερο ρεπό λόγω των Αποκριών και της Καθαράς Δευτέρας, οι ποδοσφαιριστές του Διαγόρα θα περάσουν τόσο τη σημερινή, όσο και την αυριανή μέρα στο γήπεδο.

  Το εξ αναβολής παιχνίδι με τον Ποσειδώνα, το οποίο χαρακτηρίζεται από τον Γιάννη Καμπούρη ως ένα από τα πλέον σημαντικά της χρονιάς, θα διεξαχθεί μετά το εκτός έδρας ματς με τον Απόλλωνα Καλυθιών, οπότε σ’ αυτό είναι που θα εκτίσει ο Παναγιωτόπουλος την ποινή της μίας αγωνιστικής αποκλεισμού που του έχει επιβληθεί για την αποβολή του στον αγώνα με τον Αστέρα Παστίδας.

 Ο Παναγιωτόπουλος είναι και ο μοναδικός που θα λείψει, καθώς οι Χαρτοφύλλης, Ζερβός και Καμπούρης ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και επιστρέφουν.

Αποκριάτικο πάρτι    
Στο εστιατόριο «Πελεκάνος» στο Βάτι θα συγκεντρωθούν αύριο στις 10 το βράδυ τα μέλη της ποδοσφαιρικής παρέας του Διαγόρα. Στο μασκέ αποκριάτικο πάρτι του συλλόγου είναι καλεσμένοι οι πάντες, αρκεί να είναι μεταμφιεσμένοι και αποφασισμένοι να το… «κάψουν».