Επιτυχία πέραν κάθε προσδοκίας στο καρναβάλι Πυλώνας

Επιτυχία πέραν κάθε προσδοκίας στο καρναβάλι Πυλώνας

Επιτυχία πέραν κάθε προσδοκίας στο καρναβάλι Πυλώνας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 590 ΦΟΡΕΣ

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η προσέλευση στην καρναβαλική παρέλαση της Πυλώνας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018.

Το Πυλωνίτικο καρναβάλι πραγματοποιήθηκε στην πλατεία της Πυλώνας και διοργανώθηκε από το νέο διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Πυλώνας «Η ΔΡΥΙΣ» σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Πυλώνας, τον Δήμο Ρόδου και τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρόδου (ΔΟΠΑΡ).

Την επιτυχημένη καρναβαλική παρέλαση παρουσίασε η γνωστή δημοσιογράφος Άννα Σαρρή με τη συνεργασία και αρωγή του διευθυντή του δημοτικού σχολείου Πυλώνας Ηλία Διακαντώνη.

Μαζί τους και ο μικρός Άρης που δεν έπαψε ούτε λεπτό να βρίσκεται κοντά στην παρουσιάστρια. Την εκδήλωση, τίμησαν με την παρουσία τους οι σεβαστοί πατέρες της εκκλησίας από την Πυλώνα και τα Μάσσαρι, ο εκπρόσωπος του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος στον πολιτισμό Κάλλιστος Διακογεωργίου, ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Φλεβάρης, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Καραμαρίτης, ο αντιδήμαρχος οικονομικών του δήμου Ρόδου Σάββας Διακοσταματίου, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Στέφανος Κυριαζής και η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ιαλυσού Ερμιόνη Μπότσαρη.

Τους χαιρετισμούς του μετέφερε ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στα Δωδεκάνησα και δημοτικός σύμβουλος Ρόδου Δρ. Στέφανος Δράκος, που δεν κατάφερε να παραστεί στην παρέλαση, μιας και βρισκόταν με τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρη Αυγενάκη σε Κω και Κάλυμνο.

Η επίσημη έναρξη της καρναβαλικής παρέλασης πραγματοποιήθηκε με την ομιλία της προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Πυλώνας Χρυσάνθης Καραμαρία, ενώ ακολούθησε ο χαιρετισμός του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Πυλώνας Σωτήρη Καραμαρία και των επισήμων που έδωσαν το «παρών».

Στην επιτυχημένη παρέλαση συμμετείχαν δεκάδες άρματα καρναβαλιστών από την Πυλώνα, αλλά και από άλλες περιοχές της Ρόδου, όπως η Ιαλυσός, η Λίνδος, τα Μάσσαρι και η Λαχανιά. Συγκεκριμένα στην καρναβαλική παρέλαση παρουσιάστηκαν τα κάτωθι άρματα και πεζοπόρα τμήματα:

«Ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα του καρναβαλιού» από τον μικρό Στέργο και την μικρή Μαριάνθη από την Πυλώνα, που χόρεψαν και ταγκό.

«Τα ροζ φλαμίνγκο ή αλλιώς ο κλαρινογαμπρός με τα ροζ φλαμίνγκο» από την Πυλώνα και την πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου. Τα ροζ φλαμίνγκο τραγουδούσαν «Για έλα ανέβα, πίσω σ’ άλλα μέρη θα μας πάει, τούτο το φλαμίνγκο. Ανέβα στο πουλί μου το ροζ για να σε ξεναγήσω».

«Οι πειρατές και οι χαβανέζες» από το παιδικό σταθμό Πυλώνας. «Ποτ πουρί» από το Δημοτικό Σχολείο Πυλώνας. «Τσιγγανέϊρος» από τη Δημοτική Κοινότητα Ιαλυσού. Το πεζοπόρο τμήμα συνόδευε η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ιαλυσού Ερμιόνη Μπότσαρη.

«Οι νεράιδες» από την Πυλώνα. «Οι δουλειές του Λεσπέρη» από την πρόεδρο και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Λαχανιάς «Ο ΛΕΣΠΕΡΗΣ». «Οι ζωγράφοι» από την Πυλώνα. «Survivor» από την Πυλώνα.
«Οι Μασσαρινές» από το Σύλλογο Γυναικών Μασσάρων. «Τσάρλεστον» από τις Αγγλίδες της Πυλώνας.

«Captain Jack» από τους Άγγλους της Πυλώνας. «Πίπη η φακιδομύτη» από την Πυλώνα. «Μάρμαρι gym» το γυμναστήριο της Πυλώνας. «Miss Pilona» «Πέτρα, μολύβι, ψαλίδι, χαρτί» από τη Λάρδο. «Τράπεζα για κλάματα» από τη Λάρδο. Street Dance Club από την Ιαλυσό Jill & Natasha.

«Ευτυχείς, λυπημένοι και πότες» από την Πυλώνα. «Μεσαίωνας για κλάματα» από την Λίνδο. «Οι ιππότες των οπισθίων» από την Λίνδο και «Master Chef της συμφοράς» από την Πυλώνα. Αμέσως μετά την εκδήλωση προσφέρθηκε δωρεάν γεύμα και ποτό στο σύνολο των παρευρισκομένων.

Το χτένισμα της παρουσιάστριας επιμελήθηκε η κα Τούλα Κανλή, ενώ το μακιγιάζ της η κα Λουής Μετουλλάρι.

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!