Στο Κορακόνερο τα Mini Αθletics

Στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα» και όχι στο στάδιο «Διαγόρας» θα διεξαχθεί τελικώς ο 2ος αγώνα των Mini Αθletics Games από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου το ερχόμενο Σάββατο και ώρα 12.00.

Αυτό ανακοίνωσαν χθες οι διοργανωτές αυτών των πρωτοποριακών αναπτυξιακών αγώνων στους οποίους και συμμετέχουν παιδιά από 9 έως 11 ετών. Με την τακτική διοργάνωσή τους, τα παιδιά των ακαδημιών στα Δωδεκάνησα μένουν κοντά στον κλασικό αθλητισμό χωρίς να χάνουν το ενδιαφέρον τους με επιλογή όπως συνηθιζόταν τελευταίως προς τα ομαδικά αθλήματα.

Οι συμμετοχές αφορούν βασικά την κατηγορία Παμπαίδων-Παγκορασίδων Μίνι με παιχνίδια ώστε να υπάρξει μια πρώτη επαφή με το άθλημα και η διαπίστωση από τους γυμναστές, έως έναν βαθμό, της κλίσης στα αγωνίσματα που έχει το κάθε παιδί.

Τα αγωνίσματα στον ερχόμενο αγώνα

ΦΥΛΟ

ΔΡΟΜΙΚΟ

ΑΝΤΟΧΗ

ΑΛΜΑ

ΡΙΨΗ

ΣΚΥΤ. ΜΙΚΤΟ

ΑΓΟΡΙΑ

120 ΜΕΤΡΑ

 

ΜΗΚΟΣ

ΜΠΑΛΑ 1 ΚG

 

6Χ75Μ ΤΑΧΥΤΗΤΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ

50 ΜΕΤΡΑ

350 Μ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΟ (χωρίς μπιπ)

ΑΛΜΑ Χ.Φ.

 

 

Ποιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής:
Στους Αγώνες δικαίωμα συμμετοχής έχουν ΜΟΝΟ αθλητές-αθλήτριες που ανήκουν οπωσδήποτε στη δύναμη των Σωματείων – Μελών του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. (όπως ορίζεται στην τελευταία Υπουργική απόφαση) και να τους έχει εκδοθεί Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας(γεννημένα το 2009 την ημέρα τον γενεθλίων τους μπορούν να εκδώσουν δελτίο).

Κάθε παιδί μπορεί να δηλωθεί σε ένα (1) δρομικό, σε ένα (1) άλμα Ή μία (1) ρίψη, και στην σκυτάλη.

Στην σκυτάλη μπορούν να δηλωθούν περισσότερες ομάδες από κάθε σύλλογο, αλλά στην αξιολόγηση θα μετράει η καλύτερη επίδοση από τις ομάδες το συγκεκριμένου συλλόγου.

Για τις δηλώσεις συμμετοχής
Οι δηλώσεις συμμετοχής (συνημμένη φόρμα) πρέπει να σταλούν με email μέχρι την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 22:00 στην Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου, στην ηλεκτρονική διεύθυνσηtechnicaldirector.segasdod@gmail.com,προκειμένου να οριστικοποιηθεί και κοινοποιηθεί το ωρολόγιο πρόγραμμα των Mini Aθletics Games. Μετά την παρέλευση της προθεσμίας αυτής δε θα γίνεται δεκτή καμία αλλαγή ή δήλωση συμμετοχής.

Σε περίπτωση προβλήματος θα πρέπει να επικοινωνήσουν οι ενδιαφερόμενοι  με τον Τεχνικό Σύμβουλο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου Κ. Σάββα Διακονικόλα, στο τηλέφωνο 6942475735.

Οι αθλητές-αθλήτριες με τις ομάδες τους θα προσέρχονται στην αίθουσα κλήσεως, 45’ πριν από την ώρα διεξαγωγής κάθε αγωνίσματος, προκειμένου να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, προσκομίζοντας απαραίτητα το δελτίο αθλητικής ιδιότητας. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα τους επιτρέπεται να συμμετάσχουν.