Στο αυτόφωρο 32χρονος για  κατοχή 191 γραμμαρίων χασίς

Στο εδώλιο του αυτόφωρου δικαστηρίου θα καθίσει σήμερα 32χρονος που συνελήφθη από προσωπικό του Τελωνείου Ρόδου για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, όλα έγιναν προχθές το πρωί, όταν μετά την αξιοποίηση πληροφοριών που είχαν στη διάθεσή τους οι Τελωνειακοί ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ως συνεπιβάτης ο 32χρονος. Κατά τη διαδικασία ακινητοποίησης ο 32χρονος πέταξε ένα γυάλινο βάζο το οποίο περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους με τη συσκευασία 191 γραμ.

 Ακολούθησε σωματική έρευνα στον 32χρονο όπου και βρέθηκαν επάνω του δύο σακουλάκια με 4 και 3 γραμ. αντίστοιχα μικτού βάρους ακατέργαστης κάνναβης καθώς και ένα κουτί αποθήκευσης που περιείχε 22 γραμ. μικτού βάρους της ίδιας ουσίας.

Επίσης σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 32χρονου εντοπίστηκαν άλλες δύο πλαστικές συσκευασίες με συνολικά 4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένα σακουλάκι με 32 σπόρους, μία γλάστρα με τρία φυτά κάνναβης περίπου 5 εκατοστών, δύο ναρκωτικά χάπια.

Χθες το μεσημέρι ο 32χρονος συνοδευόμενος από τη συνήγορο του κ. Βέρα Χατζημάρτη προσήχθη ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος και τον παρέπεμψε να δικαστεί στο αυτόφωρο.

Ο 32χρονος πήρε προθεσμία και η δίκη του αναμένεται να γίνει σήμερα το μεσημέρι.