Νίκη πρωτιάς από τον Άγιο Ισίδωρο

Χωρίς να αφήσει περιθώριο ώστε ν’ απειληθεί ουσιαστικά καθ’ όλη τη διάρκεια του εξ αναβολής αγώνα, ο Άγιος Ισίδωρος χθες εντός έδρας πήρε μια πολύτιμη νίκη και πόντους που τον ανέβασαν πια στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα για τη Β’ Κατηγορία και τον α’ όμιλό της.

Έχοντας την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά και την κατοχή, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πετύχουν όσο γίνεται πιο γρήγορα το γκολ χωρίς όμως να το καταφέρουν έως και το 60’, αφού τότε ο Μερσιώτης σέντραρε από αριστερά κι ο Στάππας με προβολή άνοιξε το σκορ.

Από κείνο το σημείο και μετά τα πράγματα ήταν πολύ πιο εύκολα για τον Άγιο Ισίδωρο, με τον Μερσιώτη στο 75’ να βγαίνει σε θέση τετ-α-τετ και  να σκοράρει με τη δεύτερη, αφού το αρχικό πλασέ του απόκρουσε ο Χατζηνικόλας. Το τρίτο γκολ πια για τους γηπεδούχους επιτεύχθηκε στο 82’ χάρις σε προσπάθεια και σουτ του Στάππα από δεξιά.

Παράπονα έχουν οι φιλοξενούμενοι από τον διαιτητή Θωμά Πατσιόπουλο, κυρίως στο πειθαρχικό κομμάτι, ενώ… απαρατήρητοι πέρασαν οι βοηθοί του, Κασιώτης και Ζαχαριάδης.

Οι ομάδες:
Άγιος Ισίδωρος: Χαλκιόπουλος, Ταμπουράς, Γεωργαλλής, Βονάκης, Καψαλάκης, Κώτσος, Καρτάλης (70’ Βάλλας), Θεοδωρίδης (46’ Σαράντης), Μερσιώτης, Διακοπαρασκευάς Π. (82’ Αναστασάς Α.), Στάππας (85’ Παπαπαναγιώτου).
Τήλος: Χατζηνικόλας, Χατζηφούντας, Ρούκο, Κουμπανιός (5’ λτ. Θεοδοσίου, 76’ λτ. Βογιατζής), Οίκουτας, Χαχάνης, Σακελάρης Ηρ., Μόσχου, Αγκόλι, Οικονόμου, Σούτογλου (46’ Φυλακούρης).