Το τρίποντο ο στόχος του Διαγόρα

Σήμερα το απόγευμα στις 16.00 ο Διαγόρας δίνει το πιο σημαντικό ματς της χρονιάς. Αντιμετωπίζει στο Δημ. Στάδιο της πόλης μας την συντοπίτισσα Ρόδο, σε ένα ακόμα κλάσσικο του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου και στην προκειμένη περίπτωση της Γ΄ Εθνικής. 

Ο «γηραιός» της πόλης μας, θέλει τη νίκη ελπίζοντας σε μείωση της διαφοράς από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. 

Ο Νίκος Παντέλης ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας του και κάλεσε στο γήπεδο 20 ποδοσφαιριστές,  από τους οποίους λίγο πριν τη σέντρα, θα αποκλείσει δυο, επιλέγοντας τους έντεκα και τους επτά αναπληρωματικούς τους. 
Χαρακτηριστικό της χθεσινής μέρας, είναι πώς ο Νίκος Παντέλης συμπεριέλαβε στους είκοσι και τον Αντώνη Γιόνδη, ο οποίος έχει ανεβάσει ρυθμούς. 

Οι είκοσι ποδοσφαιριστές που πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο είναι οι Στεφανάκος, Μπαμπανιώτης, Μήτκας, Μεντής, Ευαγγελιδάκης, Χειμωνέττος, Ρούνιτς, Βελέτης, Βελλίνης, Σουάνης, Γεωργίου, Πέεφ, Καρπαθάκης, Τσαγκάρης, Αγγελούδης, Γιόνδης, Σερτζίνιο, Προβατίδης, Μπακάλης Κιοσέογλου. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ  ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ 
Στο μεταξύ η Διοίκηση του Διαγόρα, μετά και τη σύσκεψη που έγινε για τα απαραίτητα μέτρα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, για την διευκόλυνση των φιλάθλων των δυο ομάδων εξέδωσε χθες την παρακάτω ανακοίνωση:

«Από τη Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνεται ο τρόπος εισόδου των φιλάθλων που θα παρακολουθήσουν  το παιχνίδι του Διαγόρα με τη Ρόδο, στο Δημοτικό Στάδιο «Διαγόρας», αύριο, Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018, στις 4μ.μ.
Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου, από τις Θύρες «1» και «2» (απέναντι από το σινεμά Μετροπόλ) θα εισέλθουν οι φίλαθλοι που έχουν Εισιτήρια Διαρκείας του Διαγόρα, των 100 ευρώ και VIP. 

Από τις ίδιες Θύρες (1 και 2) θα μπουν και όσοι φίλαθλοι έχουν Εισιτήριο Διαρκείας του Διαγόρα, των 50 ευρώ, που μαζί με άλλους που θα προμηθευτούν τα εισιτήρια τους, θα καθίσουν στην κερκίδα αριστερά της εξέδρας (προς το ρολόι του Σταδίου).
Η Θύρα «3» (η μία στο ρολόι του Σταδίου) θα παραμείνει κλειστή, ενώ η Θύρα «4»(η δεύτερη στο ρολόι του Σταδίου) θα είναι για τους φιλάθλους της Ρόδου, που θα προμηθευτούν εισιτήριο.
Η Θύρα «5» θα παραμείνει κλειστή, ενώ από την Θύρα «6» θα εισέλθουν φίλαθλοι του Διαγόρα που θα έχουν προμηθευτεί εισιτήρια.

Στον αγώνα είναι προσκεκλημένοι όλοι οι φίλαθλοι του Διαγόρα, που πάντα στηρίζουν  την όλη προσπάθεια της ομάδας και της Διοίκησης του «Γηραιού».
-Η γενική τιμή του εισιτηρίου εισόδου στον αγώνα, είναι 10 ευρώ».