Ήρεμη, «πάνοπλη» και αποφασισμένη η Ρόδος

Ήρεμη και αποφασισμένη να δώσει τον καλύτερο εαυτό της, προκειμένου να δώσει χαρά στον κόσμο της και ταυτόχρονα να διατηρήσει ζωντανές της έστω και λιγοστές ελπίδες της να επιστρέψει στο δρόμο του πρωταθλητισμού, θα μπει η Ρόδος στο σημερινό ντέρμπι με τον Διαγόρα. 

 Η χθεσινή κακοκαιρία κατέστησε κάθε σκέψη για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας στο κεντρικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου απαγορευτική, με την τελευταία προπόνηση της εβδομάδας να διεξάγεται στο ενωσιακό γήπεδο στο Καρακόνερο. 

Ο Τίμος Καβακάς δεν κατέγραψε απώλειες της τελευταίας στιγμής και για τους δεκαοκτώ του Φύλλου Αγώνα θα αποφασίσει στα αποδυτήρια, λίγη ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα. Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που θα μείνει εκτός είναι ο Άκης Καμπούρης, ο οποίος πονάει στο γόνατο και παρότι έβγαλε μεγάλο μέρος του προγράμματος προετοιμασίας, δεν είναι απόλυτα έτοιμος. 

Στις τάξεις των «ελαφιών» επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία, με τους ανθρώπους της ομάδας να ελπίζουν στη μαζική και δυναμική συμπαράσταση των φιλάθλων.  
 Σημειώνεται, πως στο σημερινό ντέρμπι είναι πολύ πιθανό να κάνει το ντεμπούτο του ο Αργεντινός επιθετικός Λιονέλ Μπούτερ.