Ροδίων Άθλησις: Πρώτο χτύπημα σήμερα  με τον ΑΟ Αιγιαλέων

Το «Ροδίων Αθλησις» είναι αποφασισμένο να καταλάβει τη δεύτερη προνομιούχο θέση στον Όμιλο του, η οποία θα το οδηγήσει στα μπαράζ ανόδου.

Αυτός ο στόχος όμως, περνάει από σημαντικές  και δύσκολες συναντήσεις, μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α2 βόλεϊ ανδρών. Στις πέντε συναντήσεις που απομένουν μέχρι το τέλος, το «Ροδίων» έχει να αντιμετωπίσει

-Για τη 14η αγωνιστική (σήμερα  στις 15.00) στις εγκαταστάσεις του Ροδίων Παιδεία τον ΑΟ Αιγιαλέων.

-Τη 15η αγωνιστική η ομάδα του Νίκου Τρατσέλα θα δώσει το πιο δύσκολο απ’ όλα τα ματς που του απομένουν, παίζοντας στη Δραπετσώνα με την ομώνυμη τοπική ομάδα.

-Η επόμενη αγωνιστική (16η) φέρνει στο νησί μας την ΕΑ Πατρών, που κι αυτή είναι δύσκολος αντίπαλος. Θα ακολουθήσει

-Η επίσκεψη στο Μαρκόπουλο του «Ροδίων» την 17η αγωνιστική

-Και η σαιζόν θα ολοκληρωθεί με τον εκτός έδρας αγώνα με την Αργυρούπολη για τη 18η αγωνιστική.

Με βάση τα βαθμολογικά δεδομένα, η επιτυχία η φετινή περνάει σε πρώτη φάση από τρεις ακόμα νίκες, αρχής γενομένης από τη σημερινή  συνάντηση, στην οποία ο Νίκος Τρατσέλας θα έχει στη διάθεσή του όλους τους εν δυνάμει παίκτες του, καθώς δεν αντιμετωπίζει πλέον κανένα αγωνιστικό πρόβλημα.

Ανάμεσα τους ο Κάλας αλλά και οι νεαροί Γεράκης και Χατζηγεωργίου, που ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Διαιτητές του σημερινού  παιχνιδιού στο ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ είναι ο κ. Καπάνταης και οι κυρίες Κρίτσα και Παπαδούλη

Βέβαια –και προς αυτή την κατεύθυνση έχει εκδοθεί σχετική ανακοίνωση- το «Ροδίων» καλεί τον κόσμο του να βρεθεί σήμερα στην εξέδρα, για να έχει η ομάδα την απαραίτητη στήριξη και ηθική συμπαράσταση.