«Θυμωμένος» και διψασμένος για απαντήσεις ο Άρης

Καμία ήττα δεν είναι ευχάριστη, πόσω δε μάλλον μία ήττα που κοστίζει σε μία ομάδα με παράδοση στο κύπελλο τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά σε μία χρονιά ευκαιρίας. Όμως αυτή που γνώρισε ο Άρης την περασμένη Τετάρτη από τον Κλεόβουλο στη Λίνδο, ίσως αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Για την ακρίβεια, θα αποδειχθεί σίγουρα, αν οι «κιτρινόμαυροι» μεταφέρουν στο γήπεδο, ως αντίδραση, τα συναισθήματα των τελευταίων ημερών.

Ο πληγωμένος εγωισμός τους, η δίψα τους για απαντήσεις και η προοπτική της κατάκτησης του τίτλου δημιουργούν το κατάλληλο μείγμα για να επανέλθει ο Άρης δριμύτερος, αρχής γενομένης από το σημερινό ντέρμπι με τον Απόλλωνα Καλυθιών.

Ο φίλαθλος κόσμος του Αρχαγγέλου συνεχίζει να πιστεύει στις δυνατότητες της ομάδας και σήμερα αναμένεται να δώσει ξανά δυναμικό παρών στην εξέδρα, για να δώσει την επιπλέον ώθηση στους ποδοσφαιριστές του Στάθη Φαρμακίδη.

Παρότι ο τεχνικός του Άρη σκόπευε να δώσει να αφιερώσει τη χθεσινή μέρα στην ξεκούραση των παικτών του, αναγκάστηκε να τους συγκεντρώσει για μία τελευταία προπόνηση, καθώς η κακοκαιρία της Παρασκευής και ο περιορισμένος διαθέσιμος χώρος στο γήπεδο της Μαλώνας δεν του επέτρεψαν να ολοκληρώσει την προετοιμασία της ομάδας με τον τρόπο που το ήθελε.

Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν θα βρίσκεται σήμερα στη διάθεσή του είναι ο Ανδρέας Χατζηλιόντας (τραυματίστηκε στον ώμο στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Κλεάνθη). Αντίθετα, ο Χρήστος Ζαρκαδούλας ξεπέρασε τον τραυματισμό του, στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Κλεόβουλο πήρε λεπτά συμμετοχής και είναι σαφώς πιο έτοιμος.