Χάνει λίγα, κερδίζει πολλά ο Απόλλων Καλυθιών

Η ήττα που γνώρισε στην Κάρπαθο από τον Ποσειδώνα περιόρισε μεν τις πιθανότητες του Απόλλωνα Καλυθιών να διεκδικήσει με αξιώσεις την πρωτιά, όμως δεν τις εκμηδένισε. Επιπλέον, δεν επηρέασε τη διάθεσή του συνεχίσει να παίζει καλό ποδόσφαιρο, να παραμείνει άκρως ανταγωνιστικός και να διεκδικήσει ένα όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία.

 Υπό διαφορετικές συνθήκες, τις οποίες θα διαμόρφωνε μία επιτυχία στην Κάρπαθο την περασμένη αγωνιστική, το σημερινό παιχνίδι με τον Άρη θα ήταν για την ομάδα του Χρυσόστομου Χάσταλη ένας τελικός.  Από τη στιγμή που έπαψε να είναι, οι Καλυθενοί έχουν την πολυτέλεια να αφήσουν στην άκρη την πίεση του «πρέπει» και να μπουν στο γήπεδο του Αρχαγγέλου χωρίς άγχος και με καθαρό μυαλό, σ’ ένα ντέρμπι από το οποίο έχουν να χάσουν λίγα και να κερδίσουν πολλά.

Ο Απόλλων θα παραταχθεί σήμερα απέναντι στον Άρη έχοντας μία σοβαρή απουσία. Ο Τάσος Παλάζης ταλαιπωρήθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας από ίωση, δεν προπονήθηκε και έμεινε εκτός επιλογών.

Από την εξέδρα θα παρακολουθήσει το παιχνίδι και ο Μιχάλης Φυλακούρης, ο οποίος βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της ανάρρωσής του από τον σοβαρό τραυματισμό του στον ώμο και σε περίπου δέκα μέρες θα είναι έτοιμος να ξεκινήσει να προπονείται ελαφρά.