Έκοψε την πίτα του ο Κένταυρος

Την καθιερωμένη κοπή της πίτας πραγματοποίησε ο ΑΣ Κένταυρος το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου κι έγινε παράλληλα ένας σύντομος απολογισμός για τη δραστηριότητα του συλλόγου μέσα στο 2017.

Επρόκειτο για τις συμμετοχές των ανδρών σε αγώνες κλειστού χώρου 18μ. με τις επιτυχίες των Θεόδωρου Κιουγιουμτζίδη που πήρε την 3η  θέση του ομαδικού Ενόπλων Δυνάμεων ως μέλος της Αεροπορίας και Ντίνου Παπαβραμίδη με τη 2η θέση στο ατομικό όπως επίσης τη 2η θέση στο ομαδικό με την ομάδα της Αστυνομίας. 

Επίσης ο Ντίνος Παπαβραμίδης είχε πάρει την 1η θέση στο ατομικό 18μ. στο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα κλειστού χώρου 2017 και την άνοδο στη Β’ κατηγορία.

Ο σύλλογος ευχαρίστησε τα παιδιά και τους αθλητές για την προσπάθεια που καταβάλουν ως προς την ανάπτυξη και διάδοση του ολυμπιακού αθλήματος της τοξοβολίας και τους γονείς που τα στηρίζουν.

Ευχαρίστησε ακόμα το Pane di Kapo, το εκπαιδευτήριο πληροφορικής Futurekids, το ξενοδοχείο ELAFOS στον Προφήτη Ηλία, την ACS του κου Σπανού που στήριξαν το σύλλογο τη χρονιά που πέρασε και τον ΔΟΠΑΡ όπως επίσης τη δημοτική κοινότητα Κοσκινού για τους χώρους που προσφέρουν για την καλλιέργεια του αθλήματος.

Παράλληλα, έγινε και ενημέρωση για την Γενική Συνέλευση και την ανασυγκρότηση του Δ.Σ. το επόμενο διάστημα. Σημειώνεται πως η κοπή της πίτας έγινε στο καφενείο «ΚΑΦΕΝΕΣ» στα Κοσκινού του οποίου τη διεύθυνση ευχαρίστησε ο σύλλογος για την άψογη φιλοξενία.

Περισσότερα για το άθλημα της Τοξοβολίας και τον  Α.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ: 6936618366, archery@islandgames.gr, rodiga@otenet.gr