Κλεάνθης: Θέμα εγωισμού και αξιοπρέπειας

Μία και μοναδική είναι λέξη περιγράφει το κίνητρο με το οποίο θα πορευτεί θα πορευτεί ο Κλεάνθης μέχρι την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Αξιοπρέπεια. Μετά την ήττα από τον ΔΙ.Α. το περασμένο Σάββατο στην Κω, που σήμανε τον αποκλεισμό τους από την ημιτελική φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου, οι Παραδεισώτες ξέμειναν από ουσιαστικούς στόχους και το μόνο που μπορούν να επιδιώξουν πλέον είναι ένα καλό πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία, το οποίο θα χρησιμοποιήσουν ως βάση για κάτι καλύτερο του χρόνου. 

Ο Ανδρέας Σταύρου ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να παραμείνουν ενωμένοι και να συνεχίσουν να αγωνίζονται με στόχο να τιμήσουν τους εαυτούς τους, την ομάδα που εκπροσωπούν και τον κόσμο της.

Το πρώτο δείγμα της αποφασιστικότητας των παικτών να κρατήσουν τη «σημαία ψηλά» ο έμπειρος τεχνικός το περιμένει στο σημερινό παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας με την Κατταβιά. Στο ματς του Καρακόνερου ο Κλεάνθης καλείται να «απαντήσει» τόσο στην κόπωση που κουβαλάει, όσο και στις σοβαρές απουσίες που έχει να διαχειριστεί. Ο Στέργος Χατζηκοσμάς αποτελεί παρελθόν, ο Στάθης Αλεξανδρίδης παραμένει στα «πιτς» λόγω τραυματισμού (αναμένεται να επανέλθει σε περίπου μία εβδομάδα), ενώ οι Σίμος Γιατσιάτσος και Νίκος Εξουζίδης ταλαιπωρούνται από ίωση και είναι κλινήρεις.