Χωρίς Ευαγγελιδάκη και Βελέτη στο Ζευγολατιό ο Διαγόρας

Η Σαββατιάτικη νίκη επί της Ρόδου με 1-0 στο «ελ κλάσσικο» του νησιού μας, κράτησε σε θέση βολής το Διαγόρα από την κορυφή, με δεδομένο πώς, ο «γηραιός» έχει αγώνα λιγότερο, αλλά κι έχει εκτίσει το ρεπό του.

Βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα και θέλει οπωσδήποτε την νίκη στο Ζευγολατιό, για να ανέβει κι άλλες θέσεις  πιθανότατα, αλλά και να περιμένει το στραβοπάτημα των ομάδων που βρίσκονται σε υψηλότερες  θέσεις.

Ο «γηραιός» της πόλης μας προπονήθηκε και χθες κανονικά, ξεκινώντας ουσιαστικά την προετοιμασία του. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά το ματς στο Ζευγολατιό θα διεξαχθεί τελικά το Σάββατο στις 15.00, αντί για Κυριακή όπως αρχικά είχε προγραμματισθεί από την ΕΠΟ.

Πάντως δεν πρέπει να ξεγελάει κανένα το γεγονός πως ο Σαββατιάτικος αντίπαλος του Διαγόρα, είναι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Παλεύει τα παιχνίδια, θέλοντας να κρατήσει ψηλά την αξιοπρέπεια του σαν σύλλογος και φυσικά είναι δυνατός στην έδρα του με παίκτες που παίζουν ελεύθερο ποδόσφαιρο.

Ο Νίκος Παντέλης δεν αποκλείεται να εφαρμόσει τη «συνταγή» του ντέρμπι με τη Ρόδο στο ματς αυτό, αλλά έχει δυο απουσίες και κοιτάζει πώς να τις καλύψει.

Πιο συγκεκριμένα οι Κυριάκος Ευαγγελιδάκης και Αλέξανδρος Βελέτης συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσουν από τον αγώνα αυτό καθώς θα έχουν να εκτίσουν ποινή μιας αγωνιστικής. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.