3ο Σεμινάριο Breakdance & HipHop με τον Bboy Lucky-Μιχάλη Σπυρίδη

Έπειτα από την εξαιτερική επιτυχία του 1ου Σεμιναρίου που πραγματοποιήθηκε στην σχολή μας τον Σεπτέμβριο και του 2ου τον Οκτώβριο, το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018  το απόγευμα, αποκλειστικά  και μόνο στην Σχολή Χορού Σοφία Μελισσουργού, θα πραγματοποιηθεί  το 3ο σεμινάριο χορού Break dance και Hip Hop, με τον καταξιωμένο νικητή του Ελλάδα έχεις ταλέντο, Μιχάλη Σπυρίδη Bboy Lucky, performer και χορογράφο, μέλος των Dead Prezz καταξιωμένης χορευτικής ομάδας Break Dance και Hip Hop με διεθνείς συμμετοχές και διακρίσεις (Eurovision, Χ Factor κ. ά).  

 Μπορούν να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια όλοι οι μαθητές της σχολή μας αγόρια και κορίτσια, που φοιτούν στις τάξεις του Hip Hop,  Funky and Lyrical Dance, Musical Theatre και Σύγχρονο Χορό.
Το σεμινάριο επίσης ,απευθύνεται και σε όσους ασχολούνται με το μοντέρνο χορό, σε ηλικίες δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου (θέσεις περιορισμένες).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη ομάδα breakdance αγοριών είναι πλέον γεγονός στην Ρόδο μόνο στην Σχολή χορού Σοφία Μελισσουργού και οι ετοιμασίες για συμμετοχή της σχολής σε μεγάλους διαγωνισμούς εκτός νησιού αλλά και στο εξωτερικό, έχει ήδη ξεκινήσει!

Εγγραφές- πληροφορίες  στην γραμματεία της σχολής μας 22410-31000 και στην σελίδα μας στο FB.