Πρωταγωνίστρια η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

Πρωταγωνίστρια η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

Πρωταγωνίστρια η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 242 ΦΟΡΕΣ

Κέρδισε τις εντυπώσεις των Σουηδών

To Panorama world festival η έκθεση τουρισμού και γαστρονομίας κέρδισε και φέτος τις εντυπώσεις των Σουηδών με την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου να πρωταγωνιστεί τις προηγούμενες μέρες στην πρωτεύουσα την Στοκχόλμη.

Η γαστρονομική περιφέρεια του 2019 είναι μια ακόμη αφορμή για τους Σουηδούς να επιλέξουν ως προορισμό διακοπών τα νησιά του Αρχιπελάγους.

Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου η αποστολή της Περιφέρειας με την παρουσίαση των γεύσεων και προϊόντων των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου ήταν μια συναρπαστική εμπειρία για τους ανθρώπους του τουριστικού κόσμου αλλά και τους δημοσιογράφους των ΜΜΕ της Στοκχόλμης που παρευρέθησαν στο gastronomy art AQIA.

Το Επιμελητήριο Δωδεκαννήσου με τους εκπροσώπους του συνέβαλε στην παρουσίαση της γαστρονομικής παρουσίας της Δωδεκανήσου με ένα περίπτερο που παρουσίαζε τα τοπικά προιόντα του τόπου.

Στην Σουηδία μεγάλος ταξιδιωτικός οργανισμός εξέλεξε πρώτο στις προτιμήσεις των Σουηδών για το 2017 το AQUA GRAND LINDOS DELUXE HOTEL για το περιβάλλον την διακόσμηση, όπως και για την αυθεντική γαστρονομική υπεροχή του.

Στην έκθεση παρευρέθησαν ο κύριος και η κυρία Καμπουροπούλου οι οποίοι δέχθηκαν τα συγχαρητήρια από φορείς και τουριστικούς επαγγελματίες του κλάδου. Σε συνάντηση με τον Πρέσβη της Ελλάδος στην Σουηδία κύριο Δημήτρη Τουλούπα αντάλλαξαν απόψεις για τον τουρισμό στη Ρόδο του 2018. Επίσης είχαν συνάντηση και με τον Διευθυντή του ΕΟΤ Σουηδίας στο περίπτερο της Ελληνικής συμμετοχής.

Σε δηλώσεις της η κυρία Μαίρη Καμπουροπούλου στην Ελληνική τηλεόραση δήλωσε ότι η διάκριση αυτή του AQUA GRAND δίνει το κίνητρο για ακόμη υψηλοτέρου επιπέδου υπηρεσίες, γιατί τουρισμός σημαίνει πάντα προσπάθεια για το καλύτερο.

Στην έκθεση συμμετείχαν επίσης απο την Ρόδο και ο Λαδόμυλος- παραγωγή εκλεκτού Ελαιολάδου του κ. Απόστολου Δημέλη όπως και ξενοδοχεία του νησιού. Στην διάρκεια των εκδηλώσεων παρουσιάστηκε το τηλεοπτικό οδοιπορικό του Βασίλη Κατερινόπουλου με θέμα τα παραδοσιακά εδέσματα της Ρόδου και τα τοπικά προιόντα του νησιού.

Διαβάστε ακόμη

110 πτήσεις τσάρτερ το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στη Ρόδο

Ασπρονήσια: Οι εξωτικές νησίδες του Ανατολικού Αιγαίου στα ανατολικά των Λειψών που μαγεύουν τους επισκέπτες

TUI: Με νέα πρωτοβουλία υποστηρίζει 500 Έλληνες παραγωγούς σε Ρόδο και Κρήτη

Τεράστιο ενδιαφέρον για το Rodos Week στα βρετανικά ΜΜΕ

Γ. Κάππα: Η σεζόν στη Ρόδο έχει ξεκινήσει με ικανοποιητικά στοιχεία

Συνεχείς ακυρώσεις στα νησιά από επαγγελματικά θαλαμηγά σκάφη

Γ. Χατζημάρκος: Ιστορική ημέρα η χθεσινή για τον Ευρωπαϊκό Τουρισμό