Επικίνδυνο…  «χύμα στο κύμα»  καταγγέλλει η Τήλος

Είναι ποτέ δυνατόν ένας επίσημος αγώνας να ξεκινάει χωρίς να έχουν αναγραφεί στο Φύλλο Αγώνα τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, χωρίς να έχουν ελεγχθεί τα δελτία και οι καταστάσεις υγείας;  Κι όμως μπορεί, εφόσον ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα όσα κατήγγειλε επισήμως στην ΕΠΣΔ η διοίκηση της Τήλου.  

Όπως έλεγε χθες ο παράγοντας του συλλόγου, Βασίλης Θεοδοσίου, και περιγράφεται στην καταγγελία, στο εξ αναβολής παιχνίδι του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας, που έγινε την περασμένη Παρασκευή στο γήπεδο του Αγίου Ισιδώρου ανάμεσα στην ομάδα του και τη γηπεδούχο (έσπευσε να την ευχαριστήσει θερμά για τη φιλοξενία), ο διαιτητής Θωμάς Πατσιόπουλος, οι βοηθοί του,  Χ. Κασιώτης και Α. Ζαχαριάδης και ο παρατηρητής τους Βαγγέλης Μίχας, εμφανίστηκαν στο γήπεδο μόλις δέκα λεπτά πριν από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του αγώνα, ζήτησαν από τις ομάδες να είναι έτοιμες μετά από πέντε λεπτά και βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο χωρίς να κάνουν τα στοιχειώδη και αυτονόητα.  

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλονται, ο έλεγχος των δελτίων και των καταστάσεων υγείας έγινε στο ημίχρονο, οπότε και συμπληρώθηκε το Φύλλο Αγώνα, ενώ μετά το τέλος του ματς, ο διαιτητής δεν επέτρεψε στους Τηλιακούς να καταγράψουν τις ενστάσεις τους.  Η διοίκηση της Τήλου απέστειλε την καταγγελία της όχι μόνο στην ΕΠΣΔ, αλλά και στην Πειθαρχική Επιτροπή της.