Σάββατο στη Δραπετσώνα το «Ροδίων Άθλησις»

Μετά την νίκη επί του ΑΟ Αιγιαλέων το «Ροδίων Αθλησις» ξεκίνησε ήδη την προετοιμασία του για τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα που θα δώσει το Σάββατο το μεσημέρι στο Κλειστό της Δραπετσώνας με την ομώνυμη τοπική ομάδα στις 12 το μεσημέρι, στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής για την Α2 των Ανδρών. 

Είναι ένα από τα ματς, από τα οποία θα πρέπει να έχει κέρδος η ομάδα του Νίκου Τρατσέλα, αν θέλει να παραμείνει στη δεύτερη προνομιούχο θέση μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. 

Οι παίκτες του «Ροδίων» δείχνουν όλοι σε καλή κατάσταση κι αυτό αρέσει στους ιθύνοντες της ομάδας, οι οποίοι πάντως είναι ικανοποιημένοι από την απόδοση και κύρια από την αντίδραση της ομάδας, στο ματς της περασμένης Κυριακής. 

Το ευχάριστο για τον κόουτς, είναι πώς θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του και σ’ αυτό το δύσκολο ματς. Η προετοιμασία του «Ροδίων» περιλάμβανε χθες χαλαρή προπόνηση, με όλους τους αθλητές να συμμετέχουν σε αυτήν.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ  ΤΗΣ 15ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 
Στο μεταξύ ορίστηκαν χθες οι διαιτητές όλων των αγώνων της 15ης αγωνιστικής στην Α2 και τον Όμιλο που μας αφορά. Το πρόγραμμα των αγώνων και οι διαιτητές έχουν ως εξής:   
*Σάββατο 24/2/2018 Αιγίου 20.00 ΑΟ Αιγιαλέων - ΑΟΝ Αργυρούπολης
Διαιτητές:  Κτενάς-Σπυρόπουλος
*Σάββατο 24/2/2018 Μελισσίων 13.30 Φοίβος Μελισσίων - ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω 
Διαιτητές: Τσίτσικας-Μάλφας
*Σάββατο 24/2/2018 Αρ. Παπαμιχαήλ 12.00 ΔΑΣ Δραπετσώνας - Ροδίων Άθλησις 
Διαιτητές: Φραγκάκης-Παπαστάμος
*Σάββατο 24/2/2018 ΕΑΠ 18.00 ΕΑ Πατρών - ΑΟ Μαρκοπούλου 
Διαιτητές: Μπακλέσης-Λιναρδάτος.