Για το 3Χ3 ο Διαγόρας

Το πρωτάθλημα βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή του  κι ο Διαγόρας θέλει να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ. Έχει να δώσει σε οκτώ μέρες τρία παιχνίδια και για να βρεθεί και πάλι ψηλά, πρέπει να τα κερδίσει και τα τρία και να πάρει συνολικά εννέα βαθμούς.

Πιο συγκεκριμένα:
-Το ερχόμενο Σάββατο πάει στο Ζευγολατιό, για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, η οποία φυσικά ξέρει  το μέλλον της και παίζει ελεύθερα σε όλα τα παιχνίδια, γεγονός που χρειάζεται προσοχή. 

-Την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου ο «γηραιός» της πόλης μας, υποδέχεται στο Δημ. Στάδιο την ομάδα του Πέλοπα Κιάτου σε εξ αναβολής παιχνίδι, ενώ 

-Η τριπλέτα των παιχνιδιών που μπορεί να πάρει ο Διαγόρας, συμπληρώνεται με το ματς της 4ης Μαρτίου, ημέρα κατά την οποία ο Διαγόρας αγωνίζεται και πάλι εντός έδρας με τον Ιωνικό. 

Σε αυτά τα τρία παιχνίδια οι «κυανέρυθροι» θέλουν να έχουν την απόλυτη επιτυχία. 
Ο Νίκος Παντέλης θα ολοκληρώσει αύριο την προετοιμασία της ομάδας του και θα ανακοινώσει αμέσως μετά την αποστολή, της οποίας φυσικά δεν μετέχουν εξαιτίας καρτών, οι τιμωρημένοι Ευαγγελιδάκης και Βελέτης, οι οποίοι θα επιστρέψουν στην ενδεκάδα την Τετάρτη κόντρα στον Πέλοπα Κιάτου.