Ιάλυσος: Μέχρι τέλους και ό,τι βγει…

Ιάλυσος: Μέχρι τέλους και ό,τι βγει…

Ιάλυσος: Μέχρι τέλους και ό,τι βγει…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 106 ΦΟΡΕΣ

Αποφασισμένος ο «τοξοβόλος» για το τελικό ντεμαράζ στο πρωτάθλημα

Μπορεί ο Ιάλυσος να γνώρισε την ήττα από τον Εθνικό, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να συνεχίσει για το καλύτερο δυνατόν, μέχρι τέλους του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθροκίτρινοι» –όπως δηλώθηκε σχετικά χθες- «θα το παλέψουν μέχρι τέλους κι ότι βγεί». Είναι αποφασισμένοι να έχουν σαν στόχο την νίκη σε κάθε παιχνίδι, καθώς αυτό επιτάσσει το πρεστίζ της ομάδας και η αξιοπρέπειά της.

Την νίκη θα κυνηγήσουν συνεπώς και την προσεχή Κυριακή κόντρα στον Ασπρόπυργο, θέλοντας να δείξουν πώς είναι σίγουρα καλύτερη ομάδα, αλλά και να πάρουν την νίκη και για πολλούς άλλους λόγους. Ο Ασπρόπυργος είναι η ομάδα για την οποία, από το ματς του α΄ γύρου ο Ιάλυσος έχει οδηγηθεί στα δικαστήρια, μιας και το παχνίδι αυτό έγινε χωρίς γιατρό.

Ο Θανάσης Τερζής και οι παίκτες του έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής, με τον προπονητή της ομάδας να έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του πλην φυσικά του Τσούπρου, ο οποίος αποβλήθηκε στο ματς με τον Εθνικό.

Σε ότι αφορά την έφεση πάντως …ούτε φωνή ούτε ακρόαση…Κάποιες πληροφορίες από την Αθήνα πάντως, ανέφεραν πώς δεν αποκλείεται η απόφαση της επιτροπής εφέσεων να ανακοινωθεί ακόμα και σήμερα, γι’ αυτό οι του Ιάλυσου κρατούν στάση αναμονής.

Διαβάστε ακόμη

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»