Ροδίων Άθλησις: Με στόχο άλλη μια εκτός έδρας νίκη

Ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του και φεύγει αύριο το πρωί για την Αθήνα η αποστολή του «Ροδίων Αθλησις».

Στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής στον β΄ υποόμιλο της Α2 βόλεϊ ανδρών, αντιμετωπίζει στις 12 το μεσημέρι την Δραπετσώνα, η οποία ενώ ξεκίνησε καλά, τώρα έχει οπισθοχωρήσει κι είναι μακριά από τις δύο πρώτες θέσεις. 

Το πιο πιθανόν είναι να θελήσει να επιστρέψει εκεί που βρισκόταν. Όμως έχει απέναντι της το «Ροδίων», που θέλει να μείνει στην δεύτερη θέση, παίζοντας καλό βόλεϊ και σε αυτό το ματς και επιδιώκοντας να έχει κέρδος από αυτό το παιχνίδι .

Η νίκη επί του ΑΟ Αιγιαλέων απέδειξε πώς το «Ροδίων» έχει ρυθμό, ξέρει να ξεπερνάει τους… σκοπέλους και την αποφασιστικότητα των αντιπάλων, στοιχεία που θα χρειαστούν στην ομάδα στο αυριανό παιχνίδι. 

Σε αυτό το ματς, ο Νίκος Τρατσέλας  έχει «ετοιμοπόλεμους» όλους τους παίκτες του. Στο «στρατόπεδο» του «Ροδίων», υπάρχει αισιοδοξία για κατάκτηση θετικού αποτελέσματος, καθώς η εικόνα της ομάδας στα τρία νικηφόρα σετ με τον ΑΟ Αιγιαλέων, ήταν αυτή που έπρεπε, με πολύ καλή απόδοση ακόμα και από τον  Χατζηγεωργίου και σε εξίσου καλή μέρα όλους τους υπόλοιπους. 

Όπως έγινε γνωστό στην Δραπετσώνα θα ταξιδέψουν οι Μακρής, Μαυράκης, Κοκκολάκης, Ποτολίδης, Προδρομίδης, Αρβανίτης, Παππάς, Κάλας, Γεράκης, Χατζηγεωργίου, Μοσχούς και Γκένωφ.