Για κλοπές κατηγορούνται δύο Αλβανοί ανήλικοι

Για κλοπές κατηγορούνται δύο Αλβανοί ανήλικοι

Για κλοπές κατηγορούνται δύο Αλβανοί ανήλικοι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 272 ΦΟΡΕΣ

Από μικροί στις … διαρρήξεις και στις κλοπές το έριξαν 17χρονος αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής και 16χρονος Έλληνας που τελικά «πιάστηκαν» από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και παραπέμφθηκαν στη δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι δύο ανήλικοι δράστες κατηγορούνται για τέσσερις κλοπές, δύο σε σούπερ μάρκετ, μία σε περίπτερο ενώ αφαίρεσαν και ένα δίκυκλο.

Πιο συγκεκριμένα, από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου διαπιστώθηκε ότι οι δύο ανήλικοι το χρονικό διάστημα από τις 16 έως τις 20 Φεβρουαρίου αφαίρεσαν συνολικά τέσσερις φιάλες με οινοπνευματώδη ποτά από δύο σούπερ μάρκετ της πόλης της Ρόδου, διέρρηξαν ένα περίπτερο επίσης στην πόλη και αφαίρεσαν και ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο από τον Αρχάγγελο το οποίο στη συνέχεια εγκατέλειψαν στην περιοχή του Κέντρου Υγείας Αρχαγγέλου.

Για τις περιπτώσεις αυτές, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου συνέλαβαν τον 17χρονο Αλβανό ο οποίος χθες πέρασε την πόρτα της ανακρίτριας Ρόδου και απολογήθηκε.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα ο 17χρονος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους.

Σημειώνεται πως στην δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση περιλαμβάνονται ακόμη ο 16χρονος έλληνας καθώς και οι γονείς των δύο νεαρών, οι οποίοι κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διάπραξης κλοπής (για τον 16χρονο) και παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου (για τους ενήλικες γονείς).

Διαβάστε ακόμη

Δικαιώθηκαν εργαζόμενοι του δήμου Ρόδου

Ελεύθεροι χωρίς όρους αφέθηκαν η μητέρα και οι δύο εκπαιδευτικοί

Νίσυρος: Νέες αποκαλύψεις για τον αρχαιοφύλακα - «Βροχή» οι καταγγελίες – τέθηκε σε αναστολή των καθηκόντων του

Σε βαθμό κακουργήματος οι διώξεις που ασκήθηκαν κατά δύο εκπαιδευτικών

Απεγκλωβισμός 25 ατόμων από βραχώδη περιοχή της Τήλου

Κοινωνικές δράσεις των Υπηρεσιών της Αστυνομίας στο νησί της Ρόδου

Δέκα χρόνια κάθειρξη σε Σκοπιανό που συνελήφθη με 1.273 γραμμάρια χασίς

Συνελήφθη 36χρονος για διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή στη Ρόδο