Επιτυχημένο το σεμινάριο για το θεσμό της διαμεσολάβησης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο σεμινάριο επιμόρφωσης των μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου για το θεσμό της Διαμεσολάβησης.

Το σεμινάριο διοργανώνεται από την Επιτροπή Επιστημονικών Εκδηλώσεων –Επιμόρφωσης  και Επιστημονικής Συνδρομής Δικηγόρων του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου και διεξήχθη προχθές στις έξι το απόγευμα στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Συλλόγου.
 


Τίτλος του σεμιναρίου ήταν «Εισαγωγή στο Θεσμό της Διαμεσολάβησης» και συμμετείχαν σε αυτό ως ομιλητές:

• Δήμητρα Βεσλεμέ, Εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια, δικηγόρος Πειραιά, συνεργάτιδα του ΚΕΔΙΠ.

• Θάλεια Μπόνη, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια, Συντονίστρια Εξωδικαστικού Μηχανισμού, δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου.

• Έυα Κουτσουράη, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια, Συντονίστρια Εξωδικαστικού Μηχανισμού, δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

• Γεώργιο Τζεδάκη, δικηγόρο,  Πιστοποιημένο Νομικό Παραστάτη στη διαδικασία της Διαμεσολάβησης  στη μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου.

Όλοι οι ομιλητές με τις καίριες και εμπεριστατωμένες τοποθετήσεις τους κατάφεραν να ενημερώσουν πλήρως τους παρευρισκομένους, αναφορικά με το θέμα της Διαμεσολάβησης, ενώ το λόγο πήραν επίσης και εξέφρασαν τις δικές τους απόψεις επί του θέματος, ο Εφέτης Δωδεκανήσου κ. Πέτρος Πρέκας και ο συμβολαιογράφος κ. Σταύρος Κουταλιανός.

Θα ακολουθήσει και ο δεύτερος κύκλος σεμιναρίου το επόμενο διάστημα με τίτλο « Διαμεσολάβηση : Από τη Θεωρία στη Πράξη», ενώ όσοι παρακολουθήσουν και τα δύο σεμινάρια θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής.