Θα ανοίξουν όλες οι υποθέσεις με τις κομπίνες στα φάρμακα και στα νοσοκομεία;

Γελάμε και θυμώνουμε μαζί, για όλα όσα ξέρουμε ότι θα ακολουθήσουν, στο πλαίσιο της «έρευνας» για την... κάθαρση στα δημόσια νοσοκομεία και τον χώρο του φαρμάκου.

Κι αυτό, επειδή όπως όλος ο κόσμος ξέρουμε ότι αυτό δεν πρόκειται να οδηγήσει πουθενά. Κι αν οδηγήσει, ελάχιστα από αυτά που πλήρωσε και πληρώνει ο ελληνικός λαός θα επιστρέψουν πίσω.

Να θυμίσουμε σε όσους έχουν ασθενή μνήμη, ότι οι τοπικοί δημοσιογράφοι της Ρόδου, είχαν αποκαλύψει  ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα όλων των εποχών, με συμβάσεις, με φάρμακα και προμήθειες που έγιναν σε βάρος του νοσοκομείου της Ρόδου αλλά και των ασφαλιστικών ταμείων.

Να θυμίσουμε επίσης, ότι άπαντες  ή σχεδόν όλοι, οδηγήθηκαν στα δικαστήρια (εδώ στο νησί μας) και σχεδόν όλοι  ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ μετά από χρόνια! 

Περιττό να πούμε ότι στο δημόσιο δεν επέστρεψε ούτε... σεντς τσακιστό! 

Ιδού λοιπόν πεδίον δόξης λαμπρόν, για εκείνους που σήμερα λένε ότι θα βάλουν και πάλι βαθειά το... νυστέρι στο κόκαλο.

 Ιδού πεδίο για την Εισαγγελέα Διαφθοράς. Να περάσουν ξανά από ψιλό κόσκινο όλες αυτές οι υποθέσεις. Στοιχεία υπάρχουν. Αποτυπωμένα σε ρεπορτάζ, σε αποφάσεις, σε καταθέσεις (χωρίς κουκούλες) που έγιναν στο πλαίσιο που ξεκίνησαν  εισαγγελικοί λειτουργοί εδώ στη Ρόδο και οι οποίες, κατέληξαν (γιατί άραγε) στον κάλαθο των αχρήστων. 

Μιχ. Μ.