Συμμετοχή του δήμου Πάτμου σε τουριστικές εκθέσεις τον Φεβρουάριο

Συμμετοχή του δήμου Πάτμου σε τουριστικές εκθέσεις τον Φεβρουάριο

Συμμετοχή του δήμου Πάτμου σε τουριστικές εκθέσεις τον Φεβρουάριο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 224 ΦΟΡΕΣ

Η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Πάτμου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου παρουσίασε τις ομορφιές του νησιού σε τρεις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις κατά το διάστημα από 1η έως 19η Φεβρουαρίου και συγκεκριμένα:

1. Στην έκθεση SALON DES VACANCES στις Βρυξέλλες η οποία πραγματοποιήθηκε από την 1η έως την 4η Φεβρουαρίου είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε το νησί μας στο κοινό του Βελγίου .Στην Έκθεση μας εκπροσώπησε ο κ. Γιάννης Παντάλης εδώ και πολλά χρόνια φίλος της Πάτμου και σύμβουλος εξωτερικών υποθέσεων της Ευρωπαϊκής ένωσης.

2. Aπό τις 11 έως 13 Φεβρουαρίου βρεθήκαμε στην έκθεση BIT στο Μιλάνο συνειδητοποιώντας για άλλη μια φορά ότι το Ιταλικό κοινό λατρεύει το νησί μας και το κατατάσσει στους πρώτους του προορισμούς στην Ελλάδα. Στην έκθεση μας εκπροσώπησε ο κ. Ιάκωβος Κουτλάκης, πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πάτμου.

3. Στην τουριστική έκθεση WORLD PANORAMA FESTIVAL στην Στοκχόλμη από τις 16 έως 18 Φεβρουαρίου συμμετείχαμε για πρώτη χρονιά γνωρίζοντας ένα νέο κοινό και ανοίγοντας νέους ορίζοντες στους εν δυνάμει επισκέπτες του νησιού μας .Η Κατερίνα Γαμπιεράκη, Πάτμια με καταγωγή και από την Σουηδία η οποία ασχολείται ενεργά με τον τουρισμό στο νησί μας αποτέλεσε την καλύτερη πρέσβειρα της Πάτμου στο κοινό της Σουηδίας .

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους εκπροσώπησαν το νησί μας στις παραπάνω εκθέσεις προβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο τις ομορφιές του σε όλη την Ευρώπη καθώς επίσης την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου που μας δίνει την δυνατότητα να συμμετέχουμε σε αυτές τις τόσο σημαντικές εκθέσεις φροντίζοντας πάντα για τα καλαίσθητα περίπτερα που μας φιλοξενούν», καταλήγει ανακοίνωση της επιτροπής.

Διαβάστε ακόμη

Ένταξη αποκατάστασης δωμάτων και τοιχογραφιών Ι.Μ. Αγίου Ιώαννη του Θεολόγου Πάτμου στο ΠΕΠ 2021-2027

Θα συνεχιστεί η αποκατάσταση της Ιεράς Μονής Πάτμου

Επεισόδιο με τραυματισμό στο νησί της Πάτμου μετά από συμπλοκή με δύο ανήλικους

Για βιασμό 71χρονης στην Πάτμο κατηγορείται 29χρονος αλλοδαπός

Οι Πάτμιοι της Ρόδου γιορτάζουν τον Πολιούχο τους «Όσιο Χριστόδουλο»

"Χτύπησαν" στην Πάτμο οι απατεώνες που ζητούν χρήματα από γονείς για δήθεν ατυχήματα των παιδιών τους

Με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Γιάννη Πάππου συναντήθηκε ο δήμαρχος Πάτμου

Επιμνημόσυνη δέηση για το δυστύχημα του ΕΚΑΒ του 2001 πραγματοποιήθηκε στην Πάτμο στο μνημείο της ιατρού Σοφίας Μπεφόν