Ηφαίστειο… που βράζει ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος

Με μοναδικό στόχο να κάνει το δύο στα δύο, ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος υποδέχεται σήμερα στις 19:00 στο «Βενετόκλειο» τον Ήφαιστο Πάτρας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για τον όμιλο νότου στο πρωτάθλημα μπάσκετ με αμαξίδιο.

Μετά τη νίκη στην Κρήτη κόντρα στους Αετούς με 74-21, θέλει να ντουμπλάρει τις επιτυχίες του. Ο Γιάννης Μαρουλλάκης θα έχει στη διάθεσή του, τους εξής αθλητές: Μιχάλης Χατζηδημητρίου, Ατνάν Χαμαντί, Χρήστος Μιχαήλου, Χρήστος Μαρτσάκης, Μανώλης Χατζηκαντής, Ανδρέας Λουκάς, Σάββας Χαρτερός, Σάββας Καρατζιάς και Γιώργος Παπαναστασίου.

Βενετόκλειο (19:00): Γ.Σ. Δωδεκάνησος- Ήφαιστος Πάτρας
Διαιτησία: Μπίκας- Βράκα

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Στο μεταξύ εκδόθηκε κάλεσμα στους φίλους της ομάδας και τους αθλήματος για να δώσουν το παρόν στην εξέδρα του Βενετίκλειου, βοηθώντας έτσι την προσπαθεια των παικτών της Ροδίτικης ομάδας.

«Ελάτε όλοι το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00 στο «Βενετόκλειο» να στηρίξουμε την ομάδα μας στο μπάσκετ με αμαξίδιο κόντρα στον Ήφαιστο Πάτρας. Οι πρωταθλητές μας θέλουν τη συμμετοχή του κόσμου, τη στήριξη και  την εμψύχωση από μικρούς και μεγάλους. Δείξτε με την προσέλευση σας στο γήπεδο ότι επιβραβεύεται την προσπάθεια μας. Σας περιμένουμε όλους».

Εκλογές πριν το παιχνίδι
Στο μεταξύ σήμερα στις 15:00 στο ξενοδοχείο «Πλάζα» πρόκειται να γίνουν οι εκλογές στις τάξεις του συλλόγου με πολλά θέματα ημερήσιας διάταξης, ενώ θα γίνει γνωστό το νέο διοικητικό συμβούλιο.

Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 16.00 στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, οπότε θα τελεί εν απαρτία ανεξαρτήτως αριθμού παριστάμενων μελών.